luki174 Napisano 14 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 14 Czerwca 2016 E tam, żadne meczenie. W domu mamy wszystkie potrzebne narzędzia i sprzęty do obróbki. Chwila roboty i jako tako nie ponioslem żadnych kosztów z wypaczeniem foli Pewnie za niedlugo czeka mnie wykonanie kolejnej takiej szklarenki, ale najpierw sprawdzę, czy takowa sie sprawdzi Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luki174 Napisano 15 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 15 Czerwca 2016 (edytowane) A tak moja szklarenka wygląda usadowiona na wlasciwym miejscu Powiedzcie mi, proszę czy male rosiczki, siewki oraz sadzonki z pędów, liści lepiej zostawić w domu pod lampa LED, czy tez wystawić na zewnątrz do tej malej szklarni? Edytowane 15 Czerwca 2016 przez luki174 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zeratul Napisano 15 Czerwca 2016 Share Napisano 15 Czerwca 2016 A tak moja szklarenka wygląda usadowiona na wlasciwym miejscu Powiedzcie mi, proszę czy male rosiczki, siewki oraz sadzonki z pędów, liści lepiej zostawić w domu pod lampa LED, czy tez wystawić na zewnątrz do tej malej szklarni? Jak masz taki sprzęt to na dwór, ale nie od razu. Tak przez tydzień może dwa wynoś je z rana, zanim słońce będzie w zenicie osłoń je jakimś parasolem, po południu ściągnij parasol, a przed nocą do domu. Wiem, że upierdliwe zadanie ale jeśli ich nie przyzwyczaisz to ci je słońce spali albo w nocy dostaną szoku temperaturowego i będzie po siewkach. Przy okazji dorosłym okazom taka aklimatyzacja też nie zaszkodzi. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zupelnie_zielona Napisano 15 Czerwca 2016 Share Napisano 15 Czerwca 2016 Łohoho, całkiem zgrabna szklarenka Ci wyszła Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luki174 Napisano 15 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 15 Czerwca 2016 Sie chce, sie ma Wymiary to ok. 90x30x50 Ale już za niedlugo pewnie kolejna stanie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zupelnie_zielona Napisano 15 Czerwca 2016 Share Napisano 15 Czerwca 2016 Się rozpędziłeś ale to dobrze, działaj, bo ja stoję w miejscu Ale za tą szklarnie to musiałam Cię pochwalić. Brawo Ty ! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luki174 Napisano 15 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 15 Czerwca 2016 Brawo ja! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi