Mekk Napisano 29 Maja 2016 Share Napisano 29 Maja 2016 (edytowane) Po raz pierwszy Roraima zawita do Krakowa z Festiwalem Roślin Owadożernych love Naturalnie, zaprezentujemy bardzo ciekawą wystawę, będzie też kiermasz. Poza tym troszkę nowych atrakcji dla ludzi dopiero zaczynających przygodę z owadożerkami Gorąco zapraszamy! Z góry przepraszam za tak skąpą informację, ale wszystko z powodu braku czasu. Pomimo tego, zapraszamy do Krakowa bo będzie naprawdę ciekawie Edytowane 1 Czerwca 2016 przez Mekk Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dieball Napisano 29 Maja 2016 Share Napisano 29 Maja 2016 Nareszcie się coś będzie dziać w Krakowie! Ja prawdopodobnie wpadnę przynajmniej dwa razy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
you-know Napisano 29 Maja 2016 Share Napisano 29 Maja 2016 i ja wpadne bo blisko Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luki174 Napisano 30 Maja 2016 Share Napisano 30 Maja 2016 Może i mi uda sie odwiedzić wystawę Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro7979 Napisano 30 Maja 2016 Share Napisano 30 Maja 2016 Na 99% i ja się pojawię. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mekk Napisano 6 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 6 Czerwca 2016 Przypominamy, już w czwartek startujemy :) Ostatnia chwila na rezerwacje roślin - prosimy o maile standardowo na shop@roraima.pl Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaxper Napisano 6 Czerwca 2016 Share Napisano 6 Czerwca 2016 Będę z Narzeczona na 100% w piątek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinlux Napisano 13 Czerwca 2016 Share Napisano 13 Czerwca 2016 Macie zdjęcia? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aRoSnk Napisano 14 Czerwca 2016 Share Napisano 14 Czerwca 2016 Mam kilka fotek z soboty: Festiwal Roślin Owadożernych 2016 OBUJ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi