Darczi Napisano 31 Maja 2016 Share Napisano 31 Maja 2016 Witam, nazywam się Dariusz z podkarpackiego, 19 wiosen już za mną. Roślinami owadożernymi interesuje się od około 4 lat z dużą przerwą. Na tym forum jestem pierwszy raz Dawno temu byłem dość bacznym obserwatoro-użytkownikiem forum owadozery.pl. Miałem około 16 gatunków, lecz wszystko co trzeba było zimować to podczas jednych przymrozków padło, a resztę dokończył opiekun moich podopiecznych podczas wyjazdu w lecie, przez co reszta została zasuszona. Teraz po 2 latach przerwy zamarzyło mi się na nowo wrócić do tego wspaniałego zajęcia :3 Aktualnie dość skromnie bo mam tylko 3 gatunki w mojej kolekcji :/ , lecz mam nadzieję że szybko się ona zwiększy. Mam nadzieję że cała wiedza mi nie wyparowała, i będę na coś przydatny :piwko: :piwko: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zupelnie_zielona Napisano 31 Maja 2016 Share Napisano 31 Maja 2016 Cześć Darku, witaj na pokładzie, hehe Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cephalotus Napisano 31 Maja 2016 Share Napisano 31 Maja 2016 Łojej... rośliny z Tobą jak na razie za dobrze nie miały... :/ Wiedza wiedzą, ale mam nadzieję, że warunki bytowe dla przedmiotu zainteresowania jakoś się poprawiły? ;-) Ja mam nadzieję, że tym razem koniec nie nastąpi zbyt szybko i jednak zostaniesz w temacie na dłużej. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darczi Napisano 31 Maja 2016 Autor Share Napisano 31 Maja 2016 Łojej... rośliny z Tobą jak na razie za dobrze nie miały... :/ Wiedza wiedzą, ale mam nadzieję, że warunki bytowe dla przedmiotu zainteresowania jakoś się poprawiły? ;-) Ja mam nadzieję, że tym razem koniec nie nastąpi zbyt szybko i jednak zostaniesz w temacie na dłużej. Póki nie nastąpił ten felerny okres to roślinki były zdrowe i w całkiem dobrej kondycji przez okres 3 lat, a co potem było już pisałem :/ Teraz to raczej ograniczę się tylko"parapeciaków" ponieważ coraz mniej czasu na własne uciechy Choć nie powiem założenie paludarium kusi Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 1 Czerwca 2016 Share Napisano 1 Czerwca 2016 Darku, każdy się ograniczał a potem wychodziło szydło. Miejsca brakuje i ooo! Nie wywiniesz się. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zeratul Napisano 1 Czerwca 2016 Share Napisano 1 Czerwca 2016 (edytowane) Doskonale to znam, jednak kapturnica i będzie fajnie, potem ooo jaka ładna rosiczka, a potem to już górki, wszystkie parapety, pół ogrodu, jeden pokój i terrarium... a co 'gorsza' dalej rośnie Tak czy siak, również witam Edytowane 1 Czerwca 2016 przez Zeratul Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luki174 Napisano 1 Czerwca 2016 Share Napisano 1 Czerwca 2016 Darczi Witam! A skąd dokładniej jesteś? Bo ja też z podkarpacia, dokładniej Jasło Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darczi Napisano 1 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 1 Czerwca 2016 Darczi Witam! A skąd dokładniej jesteś? Bo ja też z podkarpacia, dokładniej Jasło Niedaleko Leżajska Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi