aleksiej Napisano 16 Czerwca 2016 Share Napisano 16 Czerwca 2016 Dzień dobry współużytkownikom Dziesięć lat temu zmarła tragicznie moja muchołówka i od tego czasu nie brałem się na nowo za owadożerne. Los mnie jednak zaskoczył i tydzień temu dostałem na wystawie malutką rosiczkę. Jako że nie jestem specjalnie uzdolniony w kierunku opieki nad roślinami, przewiduję ciężką walkę nad hodowlą Waldemara - bardzo chętnie przyjmę wszelkie porady w tej kwestii. Przyłączam się zatem do forum i życzę wszystkim miłego dnia! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iglacy Napisano 16 Czerwca 2016 Share Napisano 16 Czerwca 2016 Serdecznie witamy Ciebie oraz Waldemara Jestem pewien, że znajdziesz na forum większość informacji potrzebnych do uprawy Waldemara Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maja37 Napisano 16 Czerwca 2016 Share Napisano 16 Czerwca 2016 cześć może jakieś zdjęcia Waldiego Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luki174 Napisano 16 Czerwca 2016 Share Napisano 16 Czerwca 2016 Witam! I życzę cierpliwości i pomyślności Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zupelnie_zielona Napisano 16 Czerwca 2016 Share Napisano 16 Czerwca 2016 Witaj na pokładzie trzymam kciuki za Waldka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi