Krzysiek. Napisano 16 Czerwca 2016 Share Napisano 16 Czerwca 2016 Dzień dobry Miesiąc temu poszedłem na wystawę roślin owadożernych. Wróciłem do domu z dwiema roslinami, po tygodniu dokupiłem kolejnych pięć Chyba złapałem bakcyla ... Pozdrawiam Krzysiek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zupelnie_zielona Napisano 16 Czerwca 2016 Share Napisano 16 Czerwca 2016 Witaj Krzysiu powodzenia w hodowli, trzymam kciuki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maja37 Napisano 16 Czerwca 2016 Share Napisano 16 Czerwca 2016 cześć ja tez nowa w temacie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pajet Napisano 22 Czerwca 2016 Share Napisano 22 Czerwca 2016 (edytowane) Witam serdecznie. Pomorze! Edytowane 22 Czerwca 2016 przez pajet Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomyyy Napisano 22 Czerwca 2016 Share Napisano 22 Czerwca 2016 Witaj Krzysiek Powiedziałbym iż zostałeś zarażony fascynacją i miłością do owadożerów, podobnie jak ja dobre trzy lata temu Pozdrawiam Tomek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi