Gość pempal Napisano 18 Czerwca 2016 Share Napisano 18 Czerwca 2016 Hej, rok temu na próbę kupiłem muchołówkę w OBI, czyli sami wiecie: mała doniczka, roślinka prawie zwiędła itd. Stwierdziłem, że jeśli uda mi się ją odratować i przezimować w piwnicy tak jak pisaliście na forum, ale bez żadnej wiedzy praktycznej to uznam to za sukces. Wstęp do dalszej zabawy z tymi roślinami. Co proponujecie na 2 roślinkę? Walory estetyczne ważne Pozdro z Torunia Jo! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zeratul Napisano 18 Czerwca 2016 Share Napisano 18 Czerwca 2016 Witam nowego forumowicza, co do następnej roślinki to, skoro masz gdzie zimować, to wylosuj sobie jakąś kapturnicę Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzqu Napisano 12 Lipca 2016 Share Napisano 12 Lipca 2016 (edytowane) Witam serdecznie! zajmuję się swoim hobby jakim jest teraz aktualnie pożytkowanie zakupów w sklepie na co dzień a dokładniej jestem blogerem. Bardzo lubię zdjęcia roślin z lotu ptaka. Chętnie bym coś pobrał z tego forum na swojego bloga oczywiście za pozwoleniem autora obrazka. https://plumeria.sklep.pl/borowka-amerykanska-sadzonki Edytowane 4 Marca 2019 przez dzqu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emik3 Napisano 12 Lipca 2016 Share Napisano 12 Lipca 2016 (edytowane) Nie wiem jakie masz warunki ale skoro muchołówka dała radę to proponuję coś takiego skoro zależy ci również na walorach estetycznych A tak to raczej do domu polecam coś z rosiczek niż kaptury. W zasadzie nie napisałeś jakimi warunkami dysponujesz i ile masz miejsca na dodatkowy okaz. Edytowane 12 Lipca 2016 przez Emik3 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi