Piotr Browarski Napisano 22 Czerwca 2016 Share Napisano 22 Czerwca 2016 (edytowane) No właśnie, czym się interesujecie poza roślin mięsożernymi? Macie jeszcze jakieś - hmm - inne hobby albo może coś działa ktoś z Was na polu szeroko rozumianej sztuki? Edytowane 22 Czerwca 2016 przez Piotr Browarski Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro7979 Napisano 22 Czerwca 2016 Share Napisano 22 Czerwca 2016 Hobby poza roślinami? Jasne. Jeśli o mnie chodzi, zajmuję się także owadami, skorpionami , ptasznikami i gadami, ciągle staram się powiększać hodowlę. Co do sztuki, to głównie muzyka. Przede wszystkim metal i rock. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StachuRosja Napisano 23 Czerwca 2016 Share Napisano 23 Czerwca 2016 Po za roślinami mięsożernymi hoduję też sukulenty głównie żywe kamienie i grubosze ale także opuncje gasterie i palmę madagaskarską mam też dracena sandrea czyli słynny lucky bamboo oraz placyterium paproć zwana również łosie rogi interesuję się też paleontologią czyli tym co było przed człowiekiem zwierzętami i roślinami Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Browarski Napisano 23 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 23 Czerwca 2016 interesuję się też paleontologią czyli tym co było przed człowiekiem zwierzętami i roślinami U mnie jest podobnie. Od dziecka np. interesowałem się (i wciąż się interesuje) dinozaurami oraz ewolucją człowieka. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek:) Napisano 23 Czerwca 2016 Share Napisano 23 Czerwca 2016 Astronomia amatorska ale niestety z braku czasu mocno zaniedbane hobby... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
idolomantisdiabolico Napisano 23 Czerwca 2016 Share Napisano 23 Czerwca 2016 Szeroko pojeta terrarystyka-naprawde szeroko No ale teraz przerzucam sie na ro i karaczany Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
you-know Napisano 25 Czerwca 2016 Share Napisano 25 Czerwca 2016 ja po za ro, interesują się też żywymi kamieniami, kaktusami Ameryki Południowej, amatorsko malakologią i od jakiegoś czasu w związku z tematem pracy mgr także okrzemkami Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Josyn Napisano 25 Czerwca 2016 Share Napisano 25 Czerwca 2016 Amatorsko malarstwem, a zawodowo iluzją Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fan dzbaneczników Napisano 27 Czerwca 2016 Share Napisano 27 Czerwca 2016 (edytowane) Terrarystyka od 4 lat wąż zbożowy Haking (ale jak by co to nie dla pieniędzy a przyjemności) E-Sport Akwarystyka Itd. Itp. Josyn fajne obrazy Edytowane 27 Czerwca 2016 przez Fan dzbaneczników Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drapieżnik2000 Napisano 28 Czerwca 2016 Share Napisano 28 Czerwca 2016 No cóż jak już jest taki temat to może i ja się pochwalę. Interesuję się: - gatunkami roślin rodzimych, zwłaszcza tych rzadkich i chronionych - Fizjologią roślin - Zoologią i ekologią - Paleontologią, zwłaszcza interesują mnie skamieniałości z okresu triasu, jury i plejstocenu pochodzące z Wyżyny Śląskiej i Wyż. Krakowsko-Częstochowskiej - Mineralogią - Turystyką na dziko - Chemią - Muzyką filmową - Wspinaczką po skałach - Speleologią - itp. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niekumaty Burak Napisano 12 Lipca 2016 Share Napisano 12 Lipca 2016 Jako zodiakalny Bliźniak, interesujący się wszystkim i niczym, mocno ograniczyłem się tylko do fotografii. Drobny fragment moich dokonań artystycznych lol pokazuję na blogu http://ryszardfoto.flog.pl . Josyn - zrób lepszej jakości zdjęcia obrazów, wyglądają ciekawie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
straszyk Napisano 12 Lipca 2016 Share Napisano 12 Lipca 2016 No właśnie, czym się interesujecie poza roślin mięsożernymi? Macie jeszcze jakieś - hmm - inne hobby albo może coś działa ktoś z Was na polu szeroko rozumianej sztuki? Była terrarystyka,pozostał jeden skorpion. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iglacy Napisano 25 Lipca 2016 Share Napisano 25 Lipca 2016 (edytowane) Głównie szeroko pojęta fantastyka oraz gry/sesje RPG Poza tym, ceramika oraz wszystko związane ze światem roślin, dobrymi filmami, jak i spacerologią/podróżowaniem Edytowane 25 Lipca 2016 przez Iglacy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 26 Lipca 2016 Share Napisano 26 Lipca 2016 - rośliny ogrodowe, - meteorologia, - astronomia. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myself Napisano 26 Lipca 2016 Share Napisano 26 Lipca 2016 (edytowane) Moje zamiłowania oprócz ro to: *muzyka - głównie metal i rock *języki obce - uczę się angielskiego, francuskiego i rosyjskiego *rysowanie *ceropegie i fiołki afrykańskie Edytowane 15 Września 2017 przez myself Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi