ewka Napisano 14 Września 2017 Share Napisano 14 Września 2017 Fotografia, motoryzacja i najbardziej fotografia motoryzacyjna Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NepenthesPL Napisano 14 Września 2017 Share Napisano 14 Września 2017 Moje pasje poza hodowla roślin owadożernych to: - jazda konna - geografia, zwłaszcza geologia - języki: hiszpański i angielski, w przyszłości chciałbym opanować wszystkie języki romańskie na poziomie B2 - etnologia - historia - książki (zwłaszcza powieści historyczne) - mikrobiologia - aczkolwiek ostatnio mocno zaniedbane - podróże Ogólnie wszystko co związane ze światem przyrody Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maks02 Napisano 14 Września 2017 Share Napisano 14 Września 2017 No to ja też -Urbex -pirotechnika -strzelanie z broni palnej -wedkarstwo -jazda na rowerze Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gaduła Napisano 15 Września 2017 Share Napisano 15 Września 2017 Z tą pirotechnika to uważaj bo bez odpowiednich papierków to nawet saletra + cukier jest nielegalna Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maks02 Napisano 15 Września 2017 Share Napisano 15 Września 2017 (edytowane) Z tą pirotechnika to uważaj bo bez odpowiednich papierków to nawet saletra + cukier jest nielegalna Ja strzelam z petard kupionych w miejscach niepublicznych,więc trzeba nie mieć serca żeby podkablowac maksia na policję Edytowane 15 Września 2017 przez Maks02 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pioterha Napisano 4 Stycznia 2018 Share Napisano 4 Stycznia 2018 Stomatologia, astronomia i muzyka, ale bardziej poważna raczej (na chwilę obecną z wykształcenia jestem trębaczem) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inżynier Napisano 16 Września 2018 Share Napisano 16 Września 2018 A ja, oprócz roślin owadożernych, lubię jeszcze minerały. Trochę ich w życiu nazbierałem, wstawię tutaj parę zdjęć. Labradoryt, Madagaskar. Ametyst, Urugwaj. Opal, Etiopia. Kwarc z inkluzją ropy naftowej (żółte krople wewnątrz kryształu), Pakistan. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czezarek Napisano 16 Września 2018 Share Napisano 16 Września 2018 Moje hobby z czasów jeszcze sprzed roślin: - ciśnieniowe lampy naftowe - strzelectwo - off road - jest już na wymarciu - paralotniarstwo - od lat martwe Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radzyminiak Napisano 17 Września 2018 Share Napisano 17 Września 2018 Hey Patrząc na wasze zainteresowania i hobby moje są po prostu banalne . Moimi pasjami są piłka nożna i szachy. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inżynier Napisano 17 Września 2018 Share Napisano 17 Września 2018 O proszę! Grałem dawno temu w szachy, nawet na turnieje jeździłem. Ale ostatnim razem miałem je w ręku jakieś 12 lat temu. Żaden z moich znajomych ani w szkole, ani na studiach, ani później w pracy nie umiał grać, w związku z czym też pewnie nie ugrałbym nawet 5 minut. Dobrze, że ktoś się nimi jeszcze interesuje! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radzyminiak Napisano 18 Września 2018 Share Napisano 18 Września 2018 Wiesz ja wcale nie mam dużo znajomych (z racji młodego wieku) którzy umieliby grać w szachy. Raptem dwóch a dalej już człowiek musi radzić Sobie przez internet. Tego się nie zapomina ? pare partyjek i wraca wszystko. Jak nie internet spróbuj w klubie szachowym może masz w okolicy ?. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reprospro Napisano 18 Września 2018 Share Napisano 18 Września 2018 Moje hobby to urbex (eksploracja miejska) minerały, wspinaczki irower (mimo tego, że 7 klasa to baaardzo mało mam czasu na moje hobby :'( ) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymon_pl Napisano 18 Listopada 2018 Share Napisano 18 Listopada 2018 (edytowane) Witam. Moje hobby: - elektronika analogowa i szczególnie technika wysokich częstotliwości - łączności radiowe (nie CB radio) - pogoda - rower (trasy górskie) Edytowane 18 Listopada 2018 przez Szymon_pl Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reprospro Napisano 18 Listopada 2018 Share Napisano 18 Listopada 2018 I i dość rzadka gra na fisharmoni Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymon221 Napisano 19 Sierpnia 2020 Share Napisano 19 Sierpnia 2020 Ja zajmuję się modelarstwem zapałczanym (klejeniem modeli z zapałek) 😉 Stadion Miejski w Białymstoku robiony 3 miesiące. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi