MissMuffin Napisano 21 Sierpnia 2020 Share Napisano 21 Sierpnia 2020 (edytowane) Hej! Ale ciekawie jest poczytać o tym jak wiele i różnych zainteresowań jest pośród nas Ja interesuję się jeszcze muzyką (skończyłam II st. na skrzypcach). Lubię czasem pograć/ porobić covery ze znajomymi. Ogólnie biologią (studia na kierunku biotechnologii). Szczególnie mnie interesuje biochemia roślin i ewentualnie ich właściwości (jak np. leczenie ran nagietkiem czy wpływ wilczej jagody na mięśnie). Poza tym pająki, choć w ostatnim czasie nie rozwija się to hobby najlepiej (wciąż mieszkam z rodzicami i moja mama ich nie lubi i nie zgadza się na żadne nowe). Od czasu do czasu porobię coś na szydełku (szczególnie pacynki ośmiorniczek, np. na palec). Lubie gry komputerowe takie jak the elder scrolls czy wow. Nie jestem jednak najlepsza jeśli chodzi o „wyniki” w tych grach Lubię czytać opowiadania fanowskie(np. z Harry Potter, Supernatural, Marvel Universe, niektóre anime etc.) Edytowane 21 Sierpnia 2020 przez MissMuffin Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi