ATom Napisano 28 Czerwca 2016 Share Napisano 28 Czerwca 2016 Od 25 czerwca do 10 lipca zapraszamy do ZOO na Wystawę Roślin Owadożernych. Jak co roku będzie można je podziwiać na trawniku nieopodal placu zabaw i fontanny. Ci, którym zjadacze owadów przypadną szczególnie do gustu będą mogli dokonać zakupów i spróbować własnych sił w hodowli tych niesamowitych roślin. Wystawę można zobaczyć bez dodatkowych opłat, jedynie w cenie biletu do ZOO. Źródło informacji: http://www.zoo.waw.pl Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mekk Napisano 29 Czerwca 2016 Share Napisano 29 Czerwca 2016 Tak, zgadza się jesteśmy w Zoo jak co roku. Z braku czasu zapomniałem dodać informacji na forum. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATom Napisano 29 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 29 Czerwca 2016 Miałem zamiar się do Was wybrać, a po fotkach jeszcze bardziej chcę przyjść. A pap pytanie, wiesz może ile kosztuje bilet do ZOO ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
idolomantisdiabolico Napisano 29 Czerwca 2016 Share Napisano 29 Czerwca 2016 (edytowane) 16 ULGOWY 25 NORMALNY choć według mnie się nie opłaca- kaci konosera pierwszego dnia o 11 to z 40 doniczek - oprócz tego same pospolitusy taniusy Edytowane 29 Czerwca 2016 przez idolomantisdiabolico Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zupelnie_zielona Napisano 29 Czerwca 2016 Share Napisano 29 Czerwca 2016 dlaczego w woj. pomorskim nie ma takowych wystaw Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luki174 Napisano 29 Czerwca 2016 Share Napisano 29 Czerwca 2016 A tam Pomorskie, jeszcze by się potopiły Na Podkarpacie zapraszam bardzo serdecznie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zupelnie_zielona Napisano 29 Czerwca 2016 Share Napisano 29 Czerwca 2016 A tam Pomorskie, jeszcze by się potopiły Na Podkarpacie zapraszam bardzo serdecznie Grabisz sobie! Owadożery lubią podmokłe tereny Czułyby się jak w domu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mekk Napisano 29 Czerwca 2016 Share Napisano 29 Czerwca 2016 Grabisz sobie! Owadożery lubią podmokłe tereny Czułyby się jak w domu W tym roku przed nami jeszcze na pewno z większych miast Poznań, Lublin i jeszcze raz Wrocław Postaramy się spełnić Wasze życzenia, bez obaw Czekajcie na info! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zupelnie_zielona Napisano 29 Czerwca 2016 Share Napisano 29 Czerwca 2016 W tym roku przed nami jeszcze na pewno z większych miast Poznań, Lublin i jeszcze raz Wrocław Postaramy się spełnić Wasze życzenia, bez obaw Czekajcie na info! Trzymam za słowo Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luki174 Napisano 29 Czerwca 2016 Share Napisano 29 Czerwca 2016 I ja oczekuje na jakieś info Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi