Piotr Browarski Napisano 14 Lipca 2016 Share Napisano 14 Lipca 2016 (edytowane) Po części to czuję się wywołany do tablicy, ale rozpisywać się nie będę (chyba). Przykład na samochodach.. Jeden kupuje auto by było ładne, nie miało rdzy itp.. Inny , taki ktoś jak ja, samochód, który po prostu jeździ. Po to jest stworzony by jeździł a nie wyglądał. I takie podejście do roślin ma Piotr. To chyba nie bardzo zrozumiałeś moich postów pod tym wątkiem. Poza tym postaraj się pisać za siebie. A ten przykład z autem, to wybacz, ale jest trochę śmieszny i niezbyt trafny. Odsyłam też do postu rozpoczynającego ten temat. Tyle tylko, że takowa roślina nie jest wtedy wybarwiona i nie produkuje pułapek takich jak "na głodzie". Dramatyzujesz. I z tym wybarwieniem to też nie jest regułą. Moje ciągle coś utylizują a i tak nowe pułapki wybawiają się w słońcu bez problemu. Na koniec muchołówka97 bez urazy, ale jak się chce , aby muchol łapał mniej owadów, to niestety, ale trzeba trzymać go w domu za szybą okna , a nie na zewnątrz i potem płakać, że za dużo łapie. To już powoli zaczyna robić się śmieszne. Edytowane 14 Lipca 2016 przez Piotr Browarski Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi