Skocz do zawartości

Śmieszne cytaty z forum

Janocix

Rekomendowane odpowiedzi

Czasem na forum pojawiają się wypowiedzi, które powalają na kolana. Wrzucajcie tu takie perełki aby się nie zgubiły w odmętach forum :rotfl:

Mi się wydaje że po prostu ją przysypałeś ziemią, nowe liście nie wychodzą bo są przysypane, a te które wychodziły to są jakie są.

Masz rację, wydaje Ci się :)

I z dzisiaj :D

... w przypadku żarówki wyposażonej uwaga w żarnik to tyle co nic jeśli mówimy o wytwarzanym świetle. Podpalając bąka z tyłka można uzyskać więcej przy mniejszym nakładzie energii.

Odnośnik do odpowiedzi

ampH. pon, 14 lip 2014 - 17:10

Na Google Maps nawet nie szukaj - tam psy dupami szczekają i wrony zawracają, satelity Googla się boją zdjęcia robić nawet. smile.gif

Odnośnik do odpowiedzi

• 2 months later...
  • 2 months later...
Musi być tatuś , i musi być mamusia i jeśli sie bardzo kochaja to wtedy tatuś wsadza nasionko do brzuszka mamusi i po dwóch tygodniach mama sklada ooteke z której wykluwa sie 20-400dzieci. (zalezy od gatunku )

Czyli jak wytłumaczyć jak rozmnażają się modliszki :rotfl:

Odnośnik do odpowiedzi

• 7 months later...
Nie wiem w jaki sposób roślina może mieć za mało światła skoro stoi na wschodnim parapecie.

Z jakiego powodu roślina nie dzbankuje to nie wiem( są przypadki w kkórych roślina po prostu nie dzbankuje),ale podstawka z keramzytem w moim przypadku dużo zdziałała bo bez podstawki mam ok 68% a z keramzytem dochodzi do 80% ale to pewnie troche powodu innych roślin.

Czyli reasumując - mało wiesz.

"Są przypadki w kkórych roślina po prostu nie dzbankuje" - acha, czyli można po prostu kupić dzbanecznika nie wytwarzającego dzbanków. Coś na kształt ryby, która nie umie pływać. To dopiero trzeba mieć pecha żeby na coś takiego trafić.

Odnośnik do odpowiedzi