Janocix Napisano 14 Lipca 2016 Share Napisano 14 Lipca 2016 Czasem na forum pojawiają się wypowiedzi, które powalają na kolana. Wrzucajcie tu takie perełki aby się nie zgubiły w odmętach forum Mi się wydaje że po prostu ją przysypałeś ziemią, nowe liście nie wychodzą bo są przysypane, a te które wychodziły to są jakie są. Masz rację, wydaje Ci się I z dzisiaj ... w przypadku żarówki wyposażonej uwaga w żarnik to tyle co nic jeśli mówimy o wytwarzanym świetle. Podpalając bąka z tyłka można uzyskać więcej przy mniejszym nakładzie energii. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B-52 Napisano 15 Lipca 2016 Share Napisano 15 Lipca 2016 Podoba mnie się ten temat Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomyyy Napisano 19 Lipca 2016 Share Napisano 19 Lipca 2016 ampH. pon, 14 lip 2014 - 17:10 Na Google Maps nawet nie szukaj - tam psy dupami szczekają i wrony zawracają, satelity Googla się boją zdjęcia robić nawet. smile.gif Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iglacy Napisano 19 Lipca 2016 Share Napisano 19 Lipca 2016 Uprzedziłeś mnie Tomyyy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cephalotus Napisano 19 Lipca 2016 Share Napisano 19 Lipca 2016 Podpinam temat, bo checheszka. Ciekawe, kiedy złapiecie za palec boży... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zupelnie_zielona Napisano 5 Października 2016 Share Napisano 5 Października 2016 Raz dwa trzy Mszyca patrzy cztery pięć sześć muchołówkę chcę zjeść siedem osiem dziewięć... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tracer274 Napisano 23 Grudnia 2016 Share Napisano 23 Grudnia 2016 Musi być tatuś , i musi być mamusia i jeśli sie bardzo kochaja to wtedy tatuś wsadza nasionko do brzuszka mamusi i po dwóch tygodniach mama sklada ooteke z której wykluwa sie 20-400dzieci. (zalezy od gatunku ) Czyli jak wytłumaczyć jak rozmnażają się modliszki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomyyy Napisano 18 Sierpnia 2017 Share Napisano 18 Sierpnia 2017 Nie wiem w jaki sposób roślina może mieć za mało światła skoro stoi na wschodnim parapecie. Z jakiego powodu roślina nie dzbankuje to nie wiem( są przypadki w kkórych roślina po prostu nie dzbankuje),ale podstawka z keramzytem w moim przypadku dużo zdziałała bo bez podstawki mam ok 68% a z keramzytem dochodzi do 80% ale to pewnie troche powodu innych roślin. Czyli reasumując - mało wiesz. "Są przypadki w kkórych roślina po prostu nie dzbankuje" - acha, czyli można po prostu kupić dzbanecznika nie wytwarzającego dzbanków. Coś na kształt ryby, która nie umie pływać. To dopiero trzeba mieć pecha żeby na coś takiego trafić. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi