StachuRosja Napisano 17 Maja 2017 Autor Share Napisano 17 Maja 2017 Nowe kapturnice jedna z nich to na pewno S. Purpurea hibrid ale druga to nie wiem co jak by ktoś wiedział to proszę o info. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StachuRosja Napisano 17 Maja 2017 Autor Share Napisano 17 Maja 2017 A teraz sukulenty jak widać moja ogromna opuncja rośnie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StachuRosja Napisano 17 Maja 2017 Autor Share Napisano 17 Maja 2017 Wśród innych świetnie rosną też młode starce zaczynają puszczać charakterystyczne liście Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StachuRosja Napisano 22 Maja 2017 Autor Share Napisano 22 Maja 2017 Do mojej kolekcji dołącza nowa i bardzo niebezpieczna roślina. Na wstępie piszę że nie ma nic wspólnego z kaktusem. To Euphorbia pentagona czyli Wilczomlecz. Roślina jest piękna ale jej sok zabójczy więc muszę uważać a zwłaszcza że w kolcach też znajduje się sok (jeszcze sprzedawca miał kilka lekko draśniętych roślin i nawet z kolców lał się sok). Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StachuRosja Napisano 22 Maja 2017 Autor Share Napisano 22 Maja 2017 Pięknie Mammillaria będzie kwitła :) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StachuRosja Napisano 8 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 8 Czerwca 2017 Do mojej kolekcji dołączył nowy Wilczomlecz. Znalazłem go w biedronce. Jest to Euphorbia loricata. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StachuRosja Napisano 8 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 8 Czerwca 2017 Moja Mammillaria kwitnie!!!!! :) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StachuRosja Napisano 22 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 22 Sierpnia 2017 Witam dziś pokażę mój owadożerny parapet i dzbanecznika N. linda ze dzbankami Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StachuRosja Napisano 18 Października 2017 Autor Share Napisano 18 Października 2017 Przed zimą jedna z roślin mnie pozytywnie zaskoczyła. Tłustosz meksykański pinguicula weser zakwitł mi pomimo pogody na dworze (co prawda teraz jest cieplej ale na pozostałych roślinach nie robi to wrażenia już śpią). Piękny kwiat chodź niestety nie powstrzyma zimy. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi