StachuRosja Napisano 18 Lutego 2017 Autor Share Napisano 18 Lutego 2017 (edytowane) tutaj kapturnice i darlingtonia bez liści Edytowane 18 Lutego 2017 przez StachuRosja Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StachuRosja Napisano 18 Lutego 2017 Autor Share Napisano 18 Lutego 2017 Nie ucinałem liście tylko siewką kapturnic z przed roku Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StachuRosja Napisano 18 Lutego 2017 Autor Share Napisano 18 Lutego 2017 Rosiczki zimnolubne Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StachuRosja Napisano 18 Lutego 2017 Autor Share Napisano 18 Lutego 2017 Tłustosz pospolity Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StachuRosja Napisano 18 Lutego 2017 Autor Share Napisano 18 Lutego 2017 Oraz muchołówki jedna ma trochę zdeformowane liście ale wytworzyła je jeszcze na początku zimowania (w listopadzie) jak nagle ktoś (ja) ograniczył światło Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StachuRosja Napisano 18 Lutego 2017 Autor Share Napisano 18 Lutego 2017 Jeszcze dodatkowo Liście tłustoszy meksykańskich puszczają stożek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 18 Lutego 2017 Share Napisano 18 Lutego 2017 Ładnie. U mnie rosiczki padły niestety. Została tylko jedna zauważyłem. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StachuRosja Napisano 21 Lutego 2017 Autor Share Napisano 21 Lutego 2017 Witam nie jestem pewien ale chyba będzie kwitła mi kapturnica. Jeśli się nie mylę i rzeczywiście jest to kwiat to 2 raz zakwitnie ta sama kapturnica co jesienią przesyłam 3 zdj oryginał zbliżenie i zaznaczone (jak by ktoś nie widział na zdj pąka) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StachuRosja Napisano 21 Lutego 2017 Autor Share Napisano 21 Lutego 2017 Dotarła do mnie też Heliamphora midoxa mała urocza sadząka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maks02 Napisano 21 Lutego 2017 Share Napisano 21 Lutego 2017 Jest chyba w samym torfie,przesadź ją lepiej do bardziej przepuszczalnego podłoża. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StachuRosja Napisano 21 Lutego 2017 Autor Share Napisano 21 Lutego 2017 Na wiosnę mam w planach większe terrarium wtedy ją przesadzę ale dzięki za radę Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StachuRosja Napisano 22 Lutego 2017 Autor Share Napisano 22 Lutego 2017 Tak na szybko piękne zdjęcie mi wyszło Trawy Cytrynowej. Zrobiłem je telefonem bo chciałem ciekawą tapetę a najlepiej na tapetę na telefon ustawić zdj zrobione tym telefonem. Próbowałem za dnia ale słabo wychodziło w słońcu więc pomyślałem by wykorzystać mocną lampkę w telefonie i ładnie wyszło. Po za tym bardzo ładnie wyrosła trawa cytrynowa w pierwszy weekend lutego zasiałem ją a już jest w miarę duża ta roślina szybko rośnie :) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StachuRosja Napisano 26 Lutego 2017 Autor Share Napisano 26 Lutego 2017 Witam kwiat kapturnicy szybko rośnie i tak pierwsze zdj zrobiłem 2 dni po wrzuceniu postu "chyba kapturnica będzie kwitła" a drugie zrobiłem dzisiaj już nie mogę się doczekać kwiatka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 26 Lutego 2017 Share Napisano 26 Lutego 2017 Ładnie to wszystko się budzi do życia! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StachuRosja Napisano 1 Marca 2017 Autor Share Napisano 1 Marca 2017 Sezon wiosenny w moich progach uznaje za rozpoczęty na początek kwitnąca kapturnica (kwiatek się powiększył i urósł) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi