Maks02 Napisano 3 Września 2016 Share Napisano 3 Września 2016 Puszcza tę pendy jak szalona Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zupelnie_zielona Napisano 3 Września 2016 Autor Share Napisano 3 Września 2016 Puszcza tę pendy jak szalona Bardzo możliwe, że jest szalona Albo lubi się stroić w kwiaty Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maks02 Napisano 3 Września 2016 Share Napisano 3 Września 2016 A ile rośnie u ciebie ten cefalek,czy jak go kupiłaś był taki czy urusł tak pięknie u ciebie? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zupelnie_zielona Napisano 3 Września 2016 Autor Share Napisano 3 Września 2016 A ile rośnie u ciebie ten cefalek,czy jak go kupiłaś był taki czy urusł tak pięknie u ciebie? Mam go dwa miesiące. Kupiłam go w bardzo dobrym stanie, a teraz nadal bardzo ładnie rośnie u mnie Długo szukałam aby kupić podrośniętego cefalka a nie całkiem małego... Przez ten czas co jest u mnie wykształcił się nowy duży dzbanek oraz rosną kolejne 3, które są coraz większe Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maks02 Napisano 3 Września 2016 Share Napisano 3 Września 2016 Ok. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narcyz Napisano 13 Września 2016 Share Napisano 13 Września 2016 Co tam slychac u Pani roślinek? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zupelnie_zielona Napisano 13 Września 2016 Autor Share Napisano 13 Września 2016 Co tam slychac u Pani roślinek? Chyba im u mnie dobrze, cefalek rośnie jak szalony Będę za chwilę w domu to wstawię zdj na dowód I nie "Pani"... Żaneta jestem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zupelnie_zielona Napisano 13 Września 2016 Autor Share Napisano 13 Września 2016 Otóż to właśnie one Taka mini relacja, robię im często zdj... Tak... Ja też nie wiem po co Mój ulubieniec Cephalotus follicularis 29.08.16 Duży dzbanek Mały dzbanek 05.09.16 Duży dzbanek Mały dzbanek 06.09.16 10.09.16 Duży dzbanek Mały dzbanek Drosera cuneifolia... (i to coś obok niej ) 29.08.16 30.08.16 06.09.16 10.09.16 Dionaea muscipula 'Louchapates' 29.08.16 05.09.16 06.09.16 10.09.16 Drosera capensis 'All Red' 05.09.16 06.09.16 Wybaczcie, że tak dużo tego Pewnie już nikt... Nigdy... Nie zapyta co u moich roślinek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maks02 Napisano 13 Września 2016 Share Napisano 13 Września 2016 Czy będziesz zimować cefala? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zupelnie_zielona Napisano 13 Września 2016 Autor Share Napisano 13 Września 2016 Czy będziesz zimować cefala? Tak. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narcyz Napisano 14 Września 2016 Share Napisano 14 Września 2016 Marcin...? Ja będę odważny i jeszcze kiedys zapytam...jak nie zapomnę Mój cefalek dopiero wypuszcza pierwszy nowy dzbanuszek u mnie ale ma sie dobrze. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narcyz Napisano 14 Września 2016 Share Napisano 14 Września 2016 Szczerze to Pani Żanety roślinki maja bardzo dobre warunki? obym nie zapeszal. Oby tak dalej proszę Pani? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zupelnie_zielona Napisano 14 Września 2016 Autor Share Napisano 14 Września 2016 Szczerze to Pani Żanety roślinki maja bardzo dobre warunki? obym nie zapeszal. Oby tak dalej proszę Pani? A ja Cię proszę, nie mów do mnie pani... Mam nadzieję, że przeżyją ze mną zimowanie. Wtedy powinno być już z górki. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narcyz Napisano 14 Września 2016 Share Napisano 14 Września 2016 Jak u mnie przezyly to i Ty dasz sobie rade;) ps na przyszły rok czekam na nasionka muchołówki:p Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zupelnie_zielona Napisano 28 Listopada 2016 Autor Share Napisano 28 Listopada 2016 Zimujące rośliny, zdj zrobione przed zimowaniem dla porównania co zostanie z nich po zimie 04.11.16 Cefalek Muchołówka Odwiedziłam je w weekend, zimują od ponad dwóch tygodni. Żyją, a muchołówka najadła się tam much. Prawie wszystkie paszcze zapełniła Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi