Iglacy Napisano 28 Listopada 2016 Share Napisano 28 Listopada 2016 Cieszę się niezmiernie, że "maluch" tak dobrze się trzyma ^^ Widać, że pociecha wylądowała w dobrych rękach ! Nie zapomnij o zdjęciach po zimowaniu, ciekawy jestem jak zniesie spoczynek. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zupelnie_zielona Napisano 28 Listopada 2016 Autor Share Napisano 28 Listopada 2016 Oj ten maluszek od Ciebie to zdecydowanie mój ulubieniec Dzięki za miłe słowa Pewnie, że wstawię zdj, mam nadzieję, że będzie czego, hihi. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zupelnie_zielona Napisano 19 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 19 Kwietnia 2017 Aktualizacja po zimie: Jak już większość wie, Cephalotus follicularis nie przetrwał zimy. Drosera cuneifolia także padła. Więcej ofiar nie było. Reszta roślin prezentuje się następująco: Drosera capensis ‘All Red’ i dwie małe niezidentyfikowane Młode Drosera capensis ‘All Red’ wybarwione i niewybarwione Pinguicula ehlersiae Dionaea muscipula ‘Louchapates’ - stara i dwie młode Dionaea muscipula ‘Royal Red’ Dionaea muscipula ‘Sawtooth’ i Dionaea muscipula ‘Royal Red’ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emik3 Napisano 19 Kwietnia 2017 Share Napisano 19 Kwietnia 2017 W lipcu tamtego roku kupiłaś pierwszego owadożera z tego co widzę. Coś szybko ci się kolekcja rozwija , mi zajęło 2 lata, żebym nie miał miejsca w domu do ich trzymania, w zasadzie to przypomniałaś mi, że też mógłbym zaktualizować swoje zdjęcia, jednak aktualnie aparat mi wysiadł, jak będę miał czym to też się pochwalę . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zupelnie_zielona Napisano 20 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 20 Kwietnia 2017 W lipcu tamtego roku kupiłaś pierwszego owadożera z tego co widzę. Coś szybko ci się kolekcja rozwija , mi zajęło 2 lata, żebym nie miał miejsca w domu do ich trzymania, w zasadzie to przypomniałaś mi, że też mógłbym zaktualizować swoje zdjęcia, jednak aktualnie aparat mi wysiadł, jak będę miał czym to też się pochwalę . Nie wiem czy szybko, nie mam ich jakoś bardzo dużo ale racja, że jest coraz więcej. I pomyśleć, że wszystko zaczęło się od tego, że w gratisie dostałam podrobione nasiona muchołówki, gdy się w końcu skumałam, że z tymi roślinami coś nie gra to trafiłam tu i zamówiłam pierwszą prawdziwą i tak o. Spodobały mi się Ok, a więc czekam na zdjęcia Twoich roślinek tylko nie zwlekaj zbyt długo, bo znów zapomnisz Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zupelnie_zielona Napisano 8 Maja 2017 Autor Share Napisano 8 Maja 2017 LINK: Wie ktoś może dlaczego filmy które wstawiam z YT tu na forum nie działają ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zupelnie_zielona Napisano 9 Maja 2017 Autor Share Napisano 9 Maja 2017 Wiem, że to nie owadożery, ale cały dzień dziś u mnie sypie śnieg... Co prawda szybko znika, ale za chwilę znów nadchodzi kolejna fala. Muszę się tym z Wami podzielić Mieszkam w bajkowej krainie No i oczywiście mój wierny przyjaciel kompan, musi być zawsze tam gdzie ja DIEGO Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ptaah Napisano 10 Maja 2017 Share Napisano 10 Maja 2017 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zupelnie_zielona Napisano 11 Maja 2017 Autor Share Napisano 11 Maja 2017 Ptaah - coś w tym jest LINK: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zupelnie_zielona Napisano 16 Września 2017 Autor Share Napisano 16 Września 2017 Dawno nic nie dodawałam... Ale, że trafiłam na zdj cefalka, którego kupiłam 13 maja, postanowiłam dodać je tutaj i pokazać jak się zmienił Tu zdj zrobione jeszcze w samochodzie zaraz po kupieniu Aktualne zdj z dziś Myślę, że jak na 4 miesiące to dobra zmiana Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zupelnie_zielona Napisano 22 Maja 2021 Autor Share Napisano 22 Maja 2021 (edytowane) Daaaawno mnie tu nie było 🙊🙊 4 lata! 😮 Nie mam obecnie ani jednego owadożera 😒 Ale za to dom pełen innych roślin (filodendrony, epipremna, monstery... Itd. 😂)... Mam też przydomową szklarnie w której jest mega wysoka wilgotność powietrza a latem będzie też mega gorąco 🤭 Przychodzę z pytaniem, czy przeżyły by mi tam owadożery? Najbardziej zależałoby mi aby był to jakiś nietrudny w uprawie dzbanecznik 😉i może jakaś muchołówka aby nie było mu smutno 😆 Pozdrawiam 🥰🥰 Edytowane 22 Maja 2021 przez zupelnie_zielona Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi