trollass Napisano 29 Lipca 2016 Share Napisano 29 Lipca 2016 (edytowane) Hej Mogę prosić o wasza ocenę?? To jest moje pierwsze zrobione terrarium dla dzbanków . Jestem ciekawy co o tym sądzicie ?? Edytowane 29 Lipca 2016 przez trollass Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tracer274 Napisano 30 Lipca 2016 Share Napisano 30 Lipca 2016 Czy jest tam jest jakakolwiek wentylacja? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fan dzbaneczników Napisano 30 Lipca 2016 Share Napisano 30 Lipca 2016 Czy jest tam jest jakakolwiek wentylacja? Chyba widzę w pokrywce ale raczej nie duża Poza brakiem wentylacji terra super! Gratulacje! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trollass Napisano 30 Lipca 2016 Autor Share Napisano 30 Lipca 2016 Mam zamontowany od góry wiatraczek ok komputera zasilany ładowarka od tel podłączony do czasowego włącznika średnio co dwie godz. Staram sie utrzymać temp w dzien około 26 w nocy około jest 23. Mam nadzieje ze jest wystarczająca ?? Wilgotność powietrza około 75-90% sie zdarza . Mam nadzieje ze zapewniam wystarczające warunki tym bardziej ze to pierwsze moje zmagania z dzbankami Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arturr0 Napisano 30 Lipca 2016 Share Napisano 30 Lipca 2016 Nawet w miarę to wygląda chociaż , moim zdaniem, to za mocno widać doniczki. Tym bardziej, że widać, że zamysł był taki, aby było je widać jak najmniej - zresztą całość ma pełnić funkcję ozdobną, a nie typowo hodowlaną, jak sądzę. Co to za liście wystają ze zbiornika wodnego? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi