ATom Napisano 1 Sierpnia 2016 Share Napisano 1 Sierpnia 2016 Czy to chwast mi rośnie? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cephalotus Napisano 1 Sierpnia 2016 Share Napisano 1 Sierpnia 2016 Chwast to pojęcie względne. Zależy czy ta roślina zostanie przez Ciebie uznana za przydatną czy zbędną. Rośnie Ci paprotka. Jeżeli uznasz ją za zbędną, to stanie się dla Ciebie chwastem. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATom Napisano 2 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 2 Sierpnia 2016 A czy nie wpłynie ona na negatywnie na rosiczkę? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narcyz Napisano 3 Sierpnia 2016 Share Napisano 3 Sierpnia 2016 Jeśli nie będzie jej zasłaniać dostępu do światła to nie powinna raczej mieć większego wpływu na nią. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Verisson Napisano 22 Września 2016 Share Napisano 22 Września 2016 To paproć, ja od końcówki roku 2014 prowadzę eksperyment "co z tego wyrośnie" i mam całą doniczkę w paprociach i mchu płonniku, prezentuje się to genialnie, światła dużo nie potrzebuje, mocny cień wystarcza, przelać ani ususzyć mi się nie udało, więc zostawiłem. Ewentualnie polecam rośliny owadożerne przesadzić i obserwować wzrost tej paproci, bo naprawdę interesująco to potem wygląda. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi