ojeja Napisano 4 Sierpnia 2016 Share Napisano 4 Sierpnia 2016 (edytowane) Witam, chciałam zapytać czy można bezpośrednio na forum wstawić zdjęcia zrobione tel. kom. Przyznaję że nie potrafię przerzucić zdjęc na laptopa, dlatego dobrze by było gdyby istniała taka mozliwość. Bardzo bym prosiła o jakąs pomoc, lub podpowiedź. Pozdrawiam Edytowane 4 Sierpnia 2016 przez ojeja Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
allgreen Napisano 4 Sierpnia 2016 Share Napisano 4 Sierpnia 2016 (edytowane) Jaki typ telefonu iphone, windows czy android? Edit: Można robi się to tak samo jak na komputerze. Wszystko co musisz wiedzieć to lokalizacja domyślna zdjęć aparatu. Domyślnie wchodzi się (w androidzie) dokumenty lub zdjęcia- zależy od wersji i nakładki systemu (aparat jeśli chcemy zrobić nowe zdjęcie) dalej obrazy i camera i szukamy nasze zdjęcie. Mniej więcej w androidzie tak to wygląda Należy tylko nie przekroczyć określonych wielkości zdjęcia. Edytowane 4 Sierpnia 2016 przez allgreen Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ojeja Napisano 4 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 4 Sierpnia 2016 (edytowane) mam androida, dziękuję będę próbować nie wiem co robię źle. Zrobiłam tak jak mi napisałaś/łeś. Zdjęcia zmniejszyłam do wielkości pliku. Kliknęłam "wyślij" i ....nic. Kliknęłam na "podgląd posta" żeby zobaczyć jakośc zdjęcia i pojawił mi się komunikat na telefonie - plik nie został wysłany. Kliknij UPLOAD aby go wysłać, albo OK aby kontynuować bez wysyłania pliku" I jestem w d..... Edytowane 5 Sierpnia 2016 przez ojeja Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niekumaty Burak Napisano 9 Sierpnia 2016 Share Napisano 9 Sierpnia 2016 Próbowałeś przerzucić zdjęcia z telefonu na laptop poprzez bluetooth? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro7979 Napisano 9 Sierpnia 2016 Share Napisano 9 Sierpnia 2016 Kiedy wyślesz juz zdjęcie, dajesz "Zarządzaj aktualnymi załącznikami" A potem klikasz ikonkę z plusikiem. Myślę, że o to chodzi. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi