Skocz do zawartości

Zdjęcia z komórki

ojeja

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, chciałam zapytać czy można bezpośrednio na forum wstawić zdjęcia zrobione tel. kom. Przyznaję że nie potrafię przerzucić zdjęc na laptopa, dlatego dobrze by było gdyby istniała taka mozliwość. Bardzo bym prosiła o jakąs pomoc, lub podpowiedź.

Pozdrawiam

Edytowane przez ojeja
Odnośnik do odpowiedzi

Jaki typ telefonu iphone, windows czy android?

Edit: Można robi się to tak samo jak na komputerze. Wszystko co musisz wiedzieć to lokalizacja domyślna zdjęć aparatu. Domyślnie wchodzi się (w androidzie) dokumenty lub zdjęcia- zależy od wersji i nakładki systemu (aparat jeśli chcemy zrobić nowe zdjęcie) dalej obrazy i camera i szukamy nasze zdjęcie. Mniej więcej w androidzie tak to wygląda

Należy tylko nie przekroczyć określonych wielkości zdjęcia.

Edytowane przez allgreen
Odnośnik do odpowiedzi

mam androida, dziękuję będę próbować

nie wiem co robię źle. Zrobiłam tak jak mi napisałaś/łeś. Zdjęcia zmniejszyłam do wielkości pliku. Kliknęłam "wyślij" i ....nic. Kliknęłam na "podgląd posta" żeby zobaczyć jakośc zdjęcia i pojawił mi się komunikat na telefonie - plik nie został wysłany. Kliknij UPLOAD aby go wysłać, albo OK aby kontynuować bez wysyłania pliku" I jestem w d.....

Edytowane przez ojeja
Odnośnik do odpowiedzi