Janocix Napisano 30 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2017 Zbiór najlepszych Bicalcarata Rafflesiana var. alata Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maks02 Napisano 31 Sierpnia 2017 Share Napisano 31 Sierpnia 2017 (edytowane) Piękne. love czekam aż moja rafflesiana będzie tak wielka i piękna jak twoja . Widzę że twój gymnamphora też w czasie gdy dorasta dzbanek wieczko tego dzbanka jest zbyt małe i dzbanek rośnie cały czas otwarty,też mam ten problem . Edytowane 31 Sierpnia 2017 przez Maks02 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NepenthesPL Napisano 31 Sierpnia 2017 Share Napisano 31 Sierpnia 2017 Ach... Naprawdę piękne. Nie mogę się doczekać aż moja bicalcarata będzie miała takie kły. Ile cm ma ten dzbanek rafflesiany? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janocix Napisano 31 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 31 Sierpnia 2017 Dzięki wam za dobre słowo @Maks, takie coś że wieczko nie rosło miałem też w hirsucie i ventricosie, ale jak roślina podrosła i zaczęła wypuszczać większe dzbanki to wróciło do normy, więc możliwe że jak gymnamphora urośnie to już będzie normalnie @NepenthesPL Ten dzbanek na zdjęciu ma ok 13 cm, a największy ma około 16 cm, widać go na zdjęciu całości koło gymnamphory Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maks02 Napisano 31 Sierpnia 2017 Share Napisano 31 Sierpnia 2017 Dzięki wam za dobre słowo @Maks, takie coś że wieczko nie rosło miałem też w hirsucie i ventricosie, ale jak roślina podrosła i zaczęła wypuszczać większe dzbanki to wróciło do normy, więc możliwe że jak gymnamphora urośnie to już będzie normalnie @NepenthesPL Ten dzbanek na zdjęciu ma ok 13 cm, a największy ma około 16 cm, widać go na zdjęciu całości koło gymnamphory Dokładnie też mam tak samo w hirsucie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi