jacko Napisano 17 Sierpnia 2016 Share Napisano 17 Sierpnia 2016 Hej na youtubie pojawił się filmik użytkownika Sarracenia Northwest. Tam przedstawiono krzyżówkę Truncata x Merrilliana - Nepenthes Caesar. Moje pytanka brzmią: jakie są najlepsze warunki dla tej krzyżowki i jakie trzeba mu zapewnić??? W jakich warunkach ten potwór rośnie najlepiej???Zachęcam do obejrzenia na google grafika i na youtubiue:)) Pozdrawiam JB Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jb-skorpion Napisano 17 Sierpnia 2016 Share Napisano 17 Sierpnia 2016 Sarracenia Northwest. Możesz to bardziej sprecyzować bo tam jest bardzo wiele filmów Sarracenia Northwest. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 18 Sierpnia 2016 Share Napisano 18 Sierpnia 2016 Obstawiam to Zdjęcia Nie wiem jak z hodowlą tego, ale zwykła truncata jest nieskomplikowanym parapetowcem, przynajmniej młoda. Do tego jak dla mnie jest dużo ładniejsza, a wymiary ma podobne. Truncata Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi