Mekk Napisano 25 Sierpnia 2016 Share Napisano 25 Sierpnia 2016 PAŹDZIERNIK 2016 Największa Oferta Dzbaneczników! www.roraima.pl Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fan dzbaneczników Napisano 25 Sierpnia 2016 Share Napisano 25 Sierpnia 2016 No ładnie a dopiero była wiosna Jak będziecie tak dużo tych dostaw robić to będę bankrutem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mekk Napisano 27 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 27 Sierpnia 2016 Fan dzbaneczników napisał: No ładnie a dopiero była wiosna Jak będziecie tak dużo tych dostaw robić to będę bankrutem Czas szybko leci, fakt...natomiast wiesz, taki podział na dwie dostawy w roku jest już u nas od dobrych kilku lat Macie jakieś konkretne wymarzone gatunki/hybrydy? Dajcie znać! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fan dzbaneczników Napisano 27 Sierpnia 2016 Share Napisano 27 Sierpnia 2016 Dostawa jak rozumiem tylko z BE? Jak tak to nadszedł czas na nowe terrarium Co do wymażonych gatunków to mam kilka Nepenthes hamata Nepenthes edwardsiana Nepenthes lingulata Itd. A tak poważnie (myśląc racjonalnie) to Nepenthes bicalcrata (BARDZO POSZUKIWANY) Nepenthes aristoteleides Ew. Nepenthes atenboroughii (jak uda się zrobić to terrarium wreszcie Nie zapomnij o świetnych hybrydach!!! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maks02 Napisano 28 Sierpnia 2016 Share Napisano 28 Sierpnia 2016 (edytowane) Nie dobranoc tylko chyba dzień dobry ,a moim wymarzonym dzbanecznikiem jest nepenthes Miranda,bo nigdzie nie mogę go kupić. Edytowane 28 Sierpnia 2016 przez Maks02 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mekk Napisano 28 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 28 Sierpnia 2016 Maks02 napisał: moim wymarzonym dzbanecznikiem jest nepenthes Miranda,bo nigdzie nie mogę go kupić. Miranda to nie do końca ''sort'' Borneo Exotics, natomiast słyszeliśmy te głosy od dłuższego czasu i najprawdopodobniej wkrótce trafi do oferty Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fan dzbaneczników Napisano 28 Sierpnia 2016 Share Napisano 28 Sierpnia 2016 A ja nadal czekam na odpowiedź na moje pytanie! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mekk Napisano 28 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 28 Sierpnia 2016 Fan dzbaneczników napisał: A ja nadal czekam na odpowiedź na moje pytanie! Bardzo przepraszam, jeśli coś pominąłem, już postaram się ustosunkować: Fan dzbaneczników napisał: Dostawa jak rozumiem tylko z BE? Przewidujemy w tym roku jeszcze inne aktualizacje oferty, natomiast oferta ''More than you can imagine'' dotyczy wyłącznie importu z BE. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fan dzbaneczników Napisano 28 Sierpnia 2016 Share Napisano 28 Sierpnia 2016 Ok rozumiem. No to niestety trzeba kupić to terrarium ( nawiązując do mojego pierwszego postu w tym temacie) faktycznie będę bankrutem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi