Maks02 Napisano 17 Października 2016 Autor Share Napisano 17 Października 2016 (edytowane) Kolejne zdjęcia którego nie mogłem dodać do tamtego posta D.sp.lantau island Na dniach zakwitnie mi d.madagascarensis i dodam zdjęcia Te klocki na drugim planie to do doniczki żeby wyżej stała Edytowane 17 Października 2016 przez Maks02 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maks02 Napisano 15 Lutego 2017 Autor Share Napisano 15 Lutego 2017 (edytowane) Cześć,dzisiaj w Niemczech w sklepie trafiłem na stoisko z owadożerami. A o to co mi wpadło w ręce: N.miranda N.louisa Całość Tłustosz agnata D.aliciae Edytowane 15 Lutego 2017 przez Maks02 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maks02 Napisano 11 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 11 Sierpnia 2017 PARAPETOWE DZBANECZNIKI Nepenthes spathulata x hamata Nepenthes fusca Nepenthes spectabilis Nepenthes rafflesiana x ampullaria Nepenthes copelandi Nepenthes maxima ROSICZKI Drosera ultramafica Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maks02 Napisano 11 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 11 Sierpnia 2017 CIĄG DALSZY ROSICZEK Drosera natalensis Drosera scorpioides Pinguicula emarginata A na koniec ventratka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maks02 Napisano 19 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 19 Sierpnia 2017 Parapetowy N.sibuyanensis x merrilliana Parapetowy N.rafflesiana 'dark brown' D.burmanni kończy swój żywot D.dieslana D.capensis D.sp south africa Dojrzewający dzbanek N.fusca N.rebeca soper Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iglacy Napisano 19 Sierpnia 2017 Share Napisano 19 Sierpnia 2017 Spoko dzbanki! Spróbuj dokarmiać burmanni podczas kwitnienia - zwiększa to szanse na ich przeżycie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maks02 Napisano 19 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 19 Sierpnia 2017 Spoko dzbanki! Spróbuj dokarmiać burmanni podczas kwitnienia - zwiększa to szanse na ich przeżycie Dzięki Zaraz dam im pyłku.Wiem jak to jest z pyłkiem i karmą dla rybek,ale czy mogę dać martwą muszkę owocową? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iglacy Napisano 20 Sierpnia 2017 Share Napisano 20 Sierpnia 2017 Byle taką świeżą i soczystą Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maks02 Napisano 20 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 20 Sierpnia 2017 Byle taką świeżą i soczystą Kurde,świeżą trudno złapać a po kontakcie z gazetą nie jest już tak soczysta,wtedy gazetą jest zielono-soczysta Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maks02 Napisano 20 Października 2017 Autor Share Napisano 20 Października 2017 Kurde,świeżą trudno złapać a po kontakcie z gazetą nie jest już tak soczysta,wtedy gazetą jest zielono-soczysta Aktualizacja N.fusca z nowym dzbanuszkiem N.emmarene obdarował mnie pierwszym dzbankiem N.copelandi wypuszcza dzbanki jeden za drugim D.capensis 'Giant' D.scorpioides Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomyyy Napisano 20 Października 2017 Share Napisano 20 Października 2017 Gdzie trzymasz to wszystko ?? Posiadasz więcej niż ja ;/ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maks02 Napisano 20 Października 2017 Autor Share Napisano 20 Października 2017 Nie martw się z czasem na pewno przybędzie Ci więcej roślin. Rośliny trzymam na parapecie i aż strach pomyśleć co będzie jak to urośnie Zdjęcie sprzed tygodnia,obecnie doszło kilka doniczek. PS sam na siebie nakrzyczałem za jakość zdjęcia więc nie upominać się proszę Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maks02 Napisano 23 Października 2017 Autor Share Napisano 23 Października 2017 Mała aktualizacja, Tym razem oprowadzenie po mojej uprawie Tutaj posiadam małe terrarium na 4 doniczki A tu nieco większe W środku są między innymi pojemniki z nasionami dzbaneczników Moja kuweta z rosiczkami Pod mniejszym terrarium znajduje się mała podstawka z 6 rosiczkami Tutaj widok na moją półkę z dzbanecznika mi i tłustosz Przez weekend robiłem taką o to półkę która pomieści kolejne rośliny Żeby rodzice nie mówili że myślę tylko o "KWIATKACH" to dorobiłem miejsce o które opierają się książki Widok od boku na uprawę Aktualne zdjęcie całości Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomyyy Napisano 23 Października 2017 Share Napisano 23 Października 2017 Zwróć szczególną uwagę na statecznik świetlówki T5 położyłeś w takim miejscu,że łatwo zakończysz go wodą Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maks02 Napisano 23 Października 2017 Autor Share Napisano 23 Października 2017 Nawet nie pomyślałem o tym,dzieki. Nawet już wiem czemu on tam stał- po prostu kable były za krótkie i jakby stał obok na stołku to by jedną część zwisała ale już poprawiłem bo podłożyłem pod niego doniczkę i jest daleko od wody. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi