deluxe Napisano 23 Września 2016 Share Napisano 23 Września 2016 Witam serdecznie zaszczytne grono forumowiczów. Mam na imię Przemek, mieszkam we Wrocławiu i mam 37 lat. Od jakiegoś miesiąca interesuję się roślinami owadożernymi i w poszukiwaniu informacji o nich, trafiłem właśnie na te forum i stało się ono moją kopalnią wiedzy na temat tych roślin. Dzisiaj zdecydowałem się przyłączyć do waszego grona. Z czasem jak nabiorę doświadczenia i praktykę w hodowli będę się z wami tym dzielił, ale jak to bywa na początku to najpierw ja będę zapewne potrzebował od was pomocy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zupelnie_zielona Napisano 23 Września 2016 Share Napisano 23 Września 2016 Witam Zainteresowanie owadożerami potrafi wciągnąć, także uważaj Mam nadzieję, że miło spędzisz czas z nami na forum. Pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jb-skorpion Napisano 23 Września 2016 Share Napisano 23 Września 2016 Witam. Potwierdzam roślinki wciągają. Tak że powoli, bo ja jestem tu na forum dopiero około 2 miesięcy, a już brakuje mi miejsca na nowych podopiecznych . Pozdrawiam. Janusz. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maks02 Napisano 23 Września 2016 Share Napisano 23 Września 2016 Witam cię serdecznie pragnę zachęcić cię do pochwalenia się swoimi roślinami w dziale "zdjęcia i filmy chodowców" Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi