jarek11223349 Napisano 7 Października 2016 Share Napisano 7 Października 2016 Cześć! Nazywam się Jarek. Mam trzynaście lat i jestem z Ełku. Od dawna chciałem mieć rośliny owadożerne, lecz nie wiedziałem jak zimować. Tego lata zakupiłem nasiona muchołówki red-green i rosiczki Drosera Venusta. Nie myślałem o zimowaniu. Niedawno dokupiłem kapturnicę z marketu i tak to sobie żyje. Teraz nabrałem informacji o zimowaniu i nie będzie z tym problemu. Wiem także, że mojej rosiczki nie trzeba zimować, co jest dla mnie dużym ułatwieniem. To tyle. Chciałem tak opisać mój początek. Pozdrawiam! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maks02 Napisano 7 Października 2016 Share Napisano 7 Października 2016 Witaj,do tej pory myślałem że ja jestem najmłodszy na forum jeśli czegoś nie wiesz możesz śmiało pytać oraz zachęcam do podzielenia się zdjęciami swoich roślinek w dziale "zdjęcia i filmy chodowców" Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi