Mefju_mefju Napisano 12 Października 2016 Share Napisano 12 Października 2016 Witajcie! Jestem Mateusz. Nie mam wielkiego doświadczenia jako ogrodnik. Jednakże od zawsze fascynował rozwój roślin. Od kilku dniu mam muchołówkę (Regular form), którą dostałem w prezencie od kolegi. Jest to moja pierwsza roślina owadożerna. Mam nadzieję że podołam zadaniu jakim jest opieka nad tą roślinką. Witam raz jeszcze wszystkich użytkowników Pozdrawiam Moja roślinka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maks02 Napisano 13 Października 2016 Share Napisano 13 Października 2016 Witaj,jeśli masz jakieś pytania dotyczące chodowli muchołówki możesz śmiało pytac Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Luna_ Napisano 13 Października 2016 Share Napisano 13 Października 2016 Witaj i powodzenia w hodowli muchołówki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mefju_mefju Napisano 13 Października 2016 Autor Share Napisano 13 Października 2016 Witaj,jeśli masz jakieś pytania dotyczące chodowli muchołówki możesz śmiało pytac Dziękuję Jeżeli nie będę miał pewności co do hodowli na pewno będę pytał Pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mefju_mefju Napisano 13 Października 2016 Autor Share Napisano 13 Października 2016 Witaj i powodzenia w hodowli muchołówki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi