Mefju_mefju Napisano 18 Października 2016 Share Napisano 18 Października 2016 Witajcie! Oto moje nowe roślinki. Rozumiem że te mikrusy również muszą być zimowane? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zawadiak Napisano 18 Października 2016 Share Napisano 18 Października 2016 Możesz, ale nie musisz. Ja bym doświetlał i zimował za rok Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maks02 Napisano 18 Października 2016 Share Napisano 18 Października 2016 fajne,ja tez mam zamiar kupic jakiegos muchola Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zeratul Napisano 19 Października 2016 Share Napisano 19 Października 2016 Takich maleństw bym w żadnym wypadku nie zimował, doświetlanie w ziemie, a zimowanie za rok Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mefju_mefju Napisano 19 Października 2016 Autor Share Napisano 19 Października 2016 (edytowane) W takim razie nie zimuję Będą rosły w domciu Royal Red lekko opadł. Mam nadzieję że mu się polepszy. Najprawdopodobniej po zasadzeniu osłabł. . Edytowane 20 Października 2016 przez Mefju_mefju Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mefju_mefju Napisano 20 Października 2016 Autor Share Napisano 20 Października 2016 fajne,ja tez mam zamiar kupic jakiegos muchola Muchołówki mają swój urok : ) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi