jarek11223349 Napisano 20 Października 2016 Share Napisano 20 Października 2016 Witam! Wczoraj wysłano do mnie wyżej wymienioną roślinę, z opcji śledzenia przesyłki wynika, że dojdzie dopiero jutro. Czy nic jej się nie stanie? Roślina zamawiana na heldros. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dieball Napisano 20 Października 2016 Share Napisano 20 Października 2016 Witam! Wczoraj wysłano do mnie wyżej wymienioną roślinę, z opcji śledzenia przesyłki wynika, że dojdzie dopiero jutro. Czy nic jej się nie stanie? Roślina zamawiana na heldros. Wiadomo, że im wcześniej dojdzie tym lepiej, ale nie ma co panikować. Moje Kapturnice szły 11 dni z Włoch i żyją. A tłustosze mało co wody potrzebują i słyszałem nawet o eksperymentach, gdzie hodowano je bez podłoża, jak tillandsie. Wyluzuj. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B-52 Napisano 20 Października 2016 Share Napisano 20 Października 2016 Može iść i dwa tyg. Ważne aby dobrze był zapakowany. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek11223349 Napisano 21 Października 2016 Autor Share Napisano 21 Października 2016 (edytowane) Roślinka doszła w dobrym stanie, wszystko w pożądku. Polecam heldros. Edytowane 21 Października 2016 przez jarek11223349 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi