jarek11223349 Napisano 22 Października 2016 Share Napisano 22 Października 2016 Witam! Wczoraj przyszedł do mnie wyżej wymieniony tłustosz. Przy sadzeniu przez przypadek odłamałem jeden liść. Wsadziłem go w podłoże, potem poczytałem i dzisiaj wyjąłem z podłoża i położyłem po prostu lecz liść już ma zwinięte lekko końcówki. Dorosły osobnik ma średnicę okolo 5 cm. Czy coś z tego będzie ? Czy emarginata można wogule tak rozmnażać ? Czy lepiej urwać nowy listek ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nati Napisano 22 Października 2016 Share Napisano 22 Października 2016 To nic że końcówki gdzieś są brzydkie, zostaw w spokoju to może coś z tego będzie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek11223349 Napisano 22 Października 2016 Autor Share Napisano 22 Października 2016 To nic że końcówki gdzieś są brzydkie, zostaw w spokoju to może coś z tego będzie. dobra, to zostawiam. Urwałem też drugi listek i położyłem od razu. Po jakim czasie coś może się z tego pojawić ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maks02 Napisano 22 Października 2016 Share Napisano 22 Października 2016 mialem tak samo,dostalem malenkiego emarginate i przy przesadzaniu rozwalil sie i i polozylem listki na podlozu i mam kilka emarginat Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi