czarobest Napisano 22 Października 2016 Share Napisano 22 Października 2016 Witam, co prawda nie posiadam jeszcze żadnej rośliny owadożernej jednak na pewno zakupię rosiczkę na wiosnę. Obecnie przeglądam forum, podziwiam zdjęcia użytkowników i próbuje zdobywać wiedzę. Na imię mam Czarek, obecnie chodzę do 2 klasy technikum informatycznego.. Interesuję się astronomią, informatyką, elektroniką i od jakiegoś czasu modelarstwem (co widać w avatarze ) Lubię także robić zdjęcia choć raczej dla siebie np. takie jak tu https://flic.kr/s/aHskxvL4XA . Bawię się arduino, buduję samoloty. Trenowałem też piłkę ręczną przez ok. 5 lat, bardzo lubię sport, obecnie głównie koszykówkę. Na pierwszą roślinę postawiłem na Drosera spatulata, posadzę ją dopiero na wiosnę więc muszę jeszcze dużo czasu poczekać . Można by powiedzieć, że to będzie moja druga roślina owadożerna, ale pierwszą miałem mając ok. 5 lat . Była to Muchołówka kupiona w palmiarni, pamiętam ją i pewnie opiekowałem się nią z pomocą rodziców. Niestety wtedy nie wiedziałem, moi rodzice też, że one zimują i prawdopodobnie z tego powodu nie przetrwała zimy. Udało mi się nawet znaleźć dwa zdjęcia w albumie . Pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mefju_mefju Napisano 22 Października 2016 Share Napisano 22 Października 2016 Witaj ! Zatem powodzenia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maks02 Napisano 22 Października 2016 Share Napisano 22 Października 2016 czesc.jeszcze nie masz roślin ale życze ci powodzenia w hodowli Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarobest Napisano 23 Października 2016 Autor Share Napisano 23 Października 2016 Dzięki, przyda się . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi