Sciri Napisano 2 Marca 2017 Share Napisano 2 Marca 2017 Ja bym je dokarmił pyłkiem pszczelim albo karmą dla rybek.Każdy nowy liść będzie o wiele większy. A to nie tak, że liście reagują na ruch? Mam trochę schomikowanego pyłku pszczelego... jak go podawać - pęsetą? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zeratul Napisano 2 Marca 2017 Share Napisano 2 Marca 2017 A to nie tak, że liście reagują na ruch? Mam trochę schomikowanego pyłku pszczelego... jak go podawać - pęsetą? Możesz go pokruszyć na miał i posypać po liściach, ale musisz się liczyć z tym, że nadmiar może zapleśnieć więc syp z rozwagą Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zupelnie_zielona Napisano 25 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 25 Kwietnia 2017 Marzec 2017 09.03.2017 Kwiecień 2017 25.04.2017 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bookhar Napisano 25 Kwietnia 2017 Share Napisano 25 Kwietnia 2017 Szykuje się chyba rozsadzanko? Pozdro Greeny Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zupelnie_zielona Napisano 25 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 25 Kwietnia 2017 Szykuje się chyba rozsadzanko? Pozdro Greeny Planuję, ale dopiero za miesiąc w nowym domu Pozdrawiam. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zupelnie_zielona Napisano 30 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 30 Czerwca 2017 MAJ 18.05.2017 Przesadzanie. Te 3 doniczki zostawiłam w domu rodzinnym Te zabrałam ze sobą : CZERWIEC 02.06.2017 24.06.17 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi