jarek11223349 Napisano 30 Października 2016 Share Napisano 30 Października 2016 Witam! Mam pytanie, jeśli podlewam rośliny od początku destylowaną i chciałbym zacząć podlewać deszczówką, to muszę jakoś je przyzwyczajać? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tracer274 Napisano 30 Października 2016 Share Napisano 30 Października 2016 Witam! Mam pytanie, jeśli podlewam rośliny od początku destylowaną i chciałbym zacząć podlewać deszczówką, to muszę jakoś je przyzwyczajać? Nie ma takiej potrzeby. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek11223349 Napisano 30 Października 2016 Autor Share Napisano 30 Października 2016 Nie ma takiej potrzeby. Czyli nic im się nie stanie od zmiany wody ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alexx3 Napisano 30 Października 2016 Share Napisano 30 Października 2016 Nie powinno Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Luna_ Napisano 30 Października 2016 Share Napisano 30 Października 2016 Jak kiedyś na próbę zaczęłam podlewać rosiczkę capensis deszczówką, to straciła rosę i bardzo oklapła, a kiedy wróciłam do destylki jej stan się poprawił. Też możesz poeksperymentować na capensisach, te rosiczki nie tak łatwo zabić Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B-52 Napisano 30 Października 2016 Share Napisano 30 Października 2016 Woda wodzie nierówna. Zależy skąd i z jakich warunków ta deszczówka. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mefju_mefju Napisano 30 Października 2016 Share Napisano 30 Października 2016 podlewam deszczówką moje roślinki i mają się dobrze : ) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi