Dieball Napisano 30 Listopada 2016 Autor Share Napisano 30 Listopada 2016 Hmm. Nie mam żadnego pw. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blapheropsis Napisano 30 Listopada 2016 Share Napisano 30 Listopada 2016 Nie ogarniam tego komunikatora, ale chcialem ci napisać ze zoofactor ma maluszki idolomantis L3/4 na sprzedaz-jako jedyni w polsce. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dieball Napisano 30 Listopada 2016 Autor Share Napisano 30 Listopada 2016 Żeby wysłać pw klikasz w mój nick w temacie i rozwija ci się taka mała lista. Tam masz link do wysłania wiadomości. I dzięki za info! Mam nadzieję, że mają je w stałej ofercie, bo raczej przez zimę Idolomantisów nie planuję. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blapheropsis Napisano 30 Listopada 2016 Share Napisano 30 Listopada 2016 Jednak wiedzy nie masz - obserwuje runekod kilku lat i pojawialy sie one w Polsce 7 razy przez ostatnie 5 lat . Musisz wiedzieć ze w polsce nikt ich nie rozmnaza - pojawiaja sie jak ktoś sprowadzi kokon z afryki za 45 dolców i znikaja po miesiacu Jak exo mial za 25 zl. to po dwóch dniach ich nie bylo Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maks02 Napisano 30 Listopada 2016 Share Napisano 30 Listopada 2016 (edytowane) Czytałem że modliszki krótko zyją czyli co rok kupuje się nowe modliszki? Edytowane 30 Listopada 2016 przez Maks02 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blapheropsis Napisano 30 Listopada 2016 Share Napisano 30 Listopada 2016 Jak nie umiesz rozmnozyć to owszem. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maks02 Napisano 30 Listopada 2016 Share Napisano 30 Listopada 2016 a jak sie je rozmnaża? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blapheropsis Napisano 30 Listopada 2016 Share Napisano 30 Listopada 2016 Musi być tatuś , i musi być mamusia i jeśli sie bardzo kochaja to wtedy tatuś wsadza nasionko do brzuszka mamusi i po dwóch tygodniach mama sklada ooteke z której wykluwa sie 20-400dzieci. (zalezy od gatunku ) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maks02 Napisano 30 Listopada 2016 Share Napisano 30 Listopada 2016 Szlak by to!Rodzice mi mówili że mnie bocian przyniósł Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blapheropsis Napisano 30 Listopada 2016 Share Napisano 30 Listopada 2016 Cale zycie w bledzie co nie? Mi mówili ze mnie znalezli w dzbaneczniku Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maks02 Napisano 30 Listopada 2016 Share Napisano 30 Listopada 2016 a co zrobić jeśli wyjdzie na świat 20 modliszek?bo troche za dużo jak dla mnie mieć 20 modliszek. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blapheropsis Napisano 30 Listopada 2016 Share Napisano 30 Listopada 2016 (edytowane) min 20 max 400 mlodych z ooteki i w dodatku te modliszki z których ootek wychodzi malo dzieci czesto skladaja 30 ootek. Zato te co ich ooteki maja 400 dzieci zazwyczaj skladaja po 5-6 ootek. Ale spoko , rynek jest pojemny wiec sie wszystkie sprzedadza zreszta duzo ich pada "bo padlo" albo sie jedza nawzajem albo zle linieja. Edytowane 30 Listopada 2016 przez Blapheropsis Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maks02 Napisano 30 Listopada 2016 Share Napisano 30 Listopada 2016 Z drugiej strony mogą zastąpić mi muszki owocowe dla rosiczek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blapheropsis Napisano 30 Listopada 2016 Share Napisano 30 Listopada 2016 Najtaǹsze sa po 4 zl za maluszka... niektóre 470 zl wiec chyba drozsze niz muszki. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maks02 Napisano 30 Listopada 2016 Share Napisano 30 Listopada 2016 chciałbym modliszke gwinejską ale nie wiem co na to rodzice bo kiedyś chciałem to mówili ze to jakies robactwo i sie gdzies zalęgnie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi