Mekk Napisano 28 Listopada 2016 Autor Share Napisano 28 Listopada 2016 1. Opatentuj sobie słownik na to wygląda ...chyba że z PIS-u to wolno sobie pisać i obrażać kogo i co pasuje... 2. Cytuje za Allegro RORAIMa - " ZOBACZ RÓŻNICĘ, NIE DAJ SIĘ OSZUKAĆ! W centymetrach rośliny wyglądają prawie podobnie, ale na żywo prezentują się zupełnie inaczej. (po prawej tanie rośliny oferowane przez nieuczciwych sprzedawców, po lewej stronie rosiczka z naszej aukcji)" Pomównienie i nieuczciwa konkurencja ? UCZCIWY opisuje Co sprzedaje - Piszesz że lampami wybarwione a na parapiecie zielone będą u zwykłego i ciekawego ?? Człowieku, o czym Ty w ogóle mówisz? O jakim PIS-ie? Żenada. Pomówienia? Czyli jak mamy ładne i wybarwione rośliny to też źle? 9 post i taka aktywność, gratuluje! Odnieś się do faktów, popierasz kradzież, opcje kopiuj-wklej, zamiast własnej pracy to jawnie o tym powiedz. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B-52 Napisano 28 Listopada 2016 Share Napisano 28 Listopada 2016 Nota bene to ciekawe komu ukradłeś zdjęcie. Kim jest ten "nieuczciwy sprzedawca". Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maks02 Napisano 28 Listopada 2016 Share Napisano 28 Listopada 2016 (edytowane) Mekk uzbroił sie w nowe argumenty i dalej kontynuuje spór. Edytowane 28 Listopada 2016 przez Maks02 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B-52 Napisano 28 Listopada 2016 Share Napisano 28 Listopada 2016 Ehhh...szkoda czasu. Zapraszam do poczytania innycu tematów na forum. Np.ciekawy wrzucił Iglacy o Norwegii i rosiczkach Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cephalotus Napisano 28 Listopada 2016 Share Napisano 28 Listopada 2016 Została zwrócona moja uwaga na ten temat w związku z czym ja go szczegółowo sobie przeglądnę. Najpierw zrobiłem zrzuty ekranu z tego, co zostało napisane, aby nikomu nawet nie przyszło do głowy tego potem edytować, bo tylko pogorszy swoją sytuację, jeżeli dopatrzę się tam czegoś, co nie powinno było zaistnieć na forum. A następnie zirytowany tym, że muszę się czemuś przyglądać z bliska... no to odezwę się znowu sporo później. Tak jakoś w nocy zapewne. Tymczasem bawcie się dobrze. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B-52 Napisano 28 Listopada 2016 Share Napisano 28 Listopada 2016 Też zrobiliśmy zrzuty A w ogóle bawimy się dobrze Temat dodany do polubionych P.s.jakby chciał ktoś wykorzystać moje "menu"ze strony,foty lub coś innego to proszę bardzo*. *proszę o ówcześniekszy kontakt Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masiol Napisano 28 Listopada 2016 Share Napisano 28 Listopada 2016 Znowu ten krzykacz. Jaja jak berety. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Browarski Napisano 29 Listopada 2016 Share Napisano 29 Listopada 2016 (edytowane) Nota bene to ciekawe komu ukradłeś zdjęcie. Kim jest ten "nieuczciwy sprzedawca". Nie mam nic do Mekka i nie będę się wtrącał jakby w ten spór, ale to pytanie jest dosyć istotne w całej tej dyskusji. Edytowane 29 Listopada 2016 przez Piotr Browarski Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mekk Napisano 29 Listopada 2016 Autor Share Napisano 29 Listopada 2016 Przykre jest w tej sytuacji, że dałem jasne przykłady w jaki sposób użytkownik B-52 jest nieuczciwy i korzysta z kradzionych treści tworząc swoje (w celach zarobkowych) i zamiast o tym dyskutować to schodzicie na zupełnie inną dyskusję, ale wyjaśnię, otóż - oczywiście zdjęcie, które porównuje dwie muchołówki wykonałem osobiście - nie jest tajemnicą, że w szklarni w procesie produkcji powstają różne rośliny, niektóre nie są wystarczająca wyrośnięte, niektóre z różnych względów miały np. niewystarczająca ilość światła i takich roślin nie wysyłamy, nie sprzedajemy. Wielokrotnie kontaktowali się z nami ludzie, na przykład na wystawach/targach, niezadowoleni z zakupów u różnych sprzedawców pokazując zdjęcia np. takich niedoświetlonych siewek muchołówek, które mierząc miarą właściwie mają tyle samo centymetrów, co dorodne i wyrośnięte, dorosłe muchołówki dlatego poruszyliśmy ten problem w aukcji. Nie rozumiem co w tym złego? Jasno i wyraźnie chciałbym powiedzieć, że przykro mi, iż pewne osoby kierują się wyłącznie własnymi sympatiami rozstrzygając tego typu spory, niektórzy mam wrażenie w ogóle nie rozumieją o co w tym wszystkim chodzi. Powtarzam, nie zwracałbym na B-52 uwagi, ale po kradzieży naszego zdjęcia do swojego logo, potem ""przypadkowym" użyciu naszego sloganu, a następnie skopiowania literka w literkę wszystkich pozycji menu, nawet takich jak: "Kącik amatora" a nawet "Żywe kamienie/nieowadożerne", których jak sam mówi - nie będzie miał w ofercie, to nie są przypadki i mi coś takiego po prostu nie pasuje. To jest beznadziejne i żałosne. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cephalotus Napisano 5 Grudnia 2016 Share Napisano 5 Grudnia 2016 A więc - pozwolę sobie w ten karygodny sposób rozpocząć zdanie - przeczytałem temat i nie jestem pocieszony tym, co w nim znalazłem. Jest tego na tyle dużo, że nie chce mi się do sprawy podchodzić indywidualnie, w związku z czym podejdę do niej w sposób globalny. Ale nie będę psuł nastrojów przed świętami, bo nie na tym mi zależy. Nie mniej zmiany nastąpią i to raczej duże. Pozdrawiam. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi