Skocz do zawartości

Jestem dalej fanem użytkownika B-52.

Mekk

Rekomendowane odpowiedzi

1. Opatentuj sobie słownik na to wygląda ...chyba że z PIS-u to wolno sobie pisać i obrażać kogo i co pasuje...

2. Cytuje za Allegro RORAIMa - " ZOBACZ RÓŻNICĘ, NIE DAJ SIĘ OSZUKAĆ!

W centymetrach rośliny wyglądają prawie podobnie, ale na żywo prezentują się zupełnie inaczej. (po prawej tanie rośliny oferowane przez nieuczciwych sprzedawców, po lewej stronie rosiczka z naszej aukcji)"

Pomównienie i nieuczciwa konkurencja ?

UCZCIWY opisuje Co sprzedaje - Piszesz że lampami wybarwione a na parapiecie zielone będą u zwykłego i ciekawego ??

Człowieku, o czym Ty w ogóle mówisz? O jakim PIS-ie? Żenada.

Pomówienia? :rotfl:

Czyli jak mamy ładne i wybarwione rośliny to też źle? 9 post i taka aktywność, gratuluje!

Odnieś się do faktów, popierasz kradzież, opcje kopiuj-wklej, zamiast własnej pracy to jawnie o tym powiedz.

Odnośnik do odpowiedzi

Została zwrócona moja uwaga na ten temat w związku z czym ja go szczegółowo sobie przeglądnę. Najpierw zrobiłem zrzuty ekranu z tego, co zostało napisane, aby nikomu nawet nie przyszło do głowy tego potem edytować, bo tylko pogorszy swoją sytuację, jeżeli dopatrzę się tam czegoś, co nie powinno było zaistnieć na forum. A następnie zirytowany tym, że muszę się czemuś przyglądać z bliska... no to odezwę się znowu sporo później. Tak jakoś w nocy zapewne. Tymczasem bawcie się dobrze.

Odnośnik do odpowiedzi

Też zrobiliśmy zrzuty ;)

A w ogóle bawimy się dobrze :) Temat dodany do polubionych ;)

P.s.jakby chciał ktoś wykorzystać moje "menu"ze strony,foty lub coś innego to proszę bardzo*.

*proszę o ówcześniekszy kontakt :)

Odnośnik do odpowiedzi

Przykre jest w tej sytuacji, że dałem jasne przykłady w jaki sposób użytkownik B-52 jest nieuczciwy i korzysta z kradzionych treści tworząc swoje (w celach zarobkowych) i zamiast o tym dyskutować to schodzicie na zupełnie inną dyskusję, ale wyjaśnię, otóż - oczywiście zdjęcie, które porównuje dwie muchołówki wykonałem osobiście - nie jest tajemnicą, że w szklarni w procesie produkcji powstają różne rośliny, niektóre nie są wystarczająca wyrośnięte, niektóre z różnych względów miały np. niewystarczająca ilość światła i takich roślin nie wysyłamy, nie sprzedajemy. Wielokrotnie kontaktowali się z nami ludzie, na przykład na wystawach/targach, niezadowoleni z zakupów u różnych sprzedawców pokazując zdjęcia np. takich niedoświetlonych siewek muchołówek, które mierząc miarą właściwie mają tyle samo centymetrów, co dorodne i wyrośnięte, dorosłe muchołówki dlatego poruszyliśmy ten problem w aukcji. Nie rozumiem co w tym złego?

Jasno i wyraźnie chciałbym powiedzieć, że przykro mi, iż pewne osoby kierują się wyłącznie własnymi sympatiami rozstrzygając tego typu spory, niektórzy mam wrażenie w ogóle nie rozumieją o co w tym wszystkim chodzi. Powtarzam, nie zwracałbym na B-52 uwagi, ale po kradzieży naszego zdjęcia do swojego logo, potem ""przypadkowym" użyciu naszego sloganu, a następnie skopiowania literka w literkę wszystkich pozycji menu, nawet takich jak: "Kącik amatora" a nawet "Żywe kamienie/nieowadożerne", których jak sam mówi - nie będzie miał w ofercie, to nie są przypadki i mi coś takiego po prostu nie pasuje. To jest beznadziejne i żałosne.

Odnośnik do odpowiedzi

A więc - pozwolę sobie w ten karygodny sposób rozpocząć zdanie - przeczytałem temat i nie jestem pocieszony tym, co w nim znalazłem. Jest tego na tyle dużo, że nie chce mi się do sprawy podchodzić indywidualnie, w związku z czym podejdę do niej w sposób globalny. Ale nie będę psuł nastrojów przed świętami, bo nie na tym mi zależy. Nie mniej zmiany nastąpią i to raczej duże.

Pozdrawiam. :)

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.