adam2345 Napisano 30 Listopada 2016 Share Napisano 30 Listopada 2016 Kupiłem ja jakis czas temu i było wszystko dobrze a teraz cos złego się z nia dzieje co mi poradzicie?? czytałem troche ale jednak wole porade kogos kto sie zna Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kulek Napisano 30 Listopada 2016 Share Napisano 30 Listopada 2016 Wchodzi w okres zimowania Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam2345 Napisano 30 Listopada 2016 Autor Share Napisano 30 Listopada 2016 musze poobcinac te czarne ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nati Napisano 30 Listopada 2016 Share Napisano 30 Listopada 2016 (edytowane) musze poobcinac te czarne ? Usuń te czarne by pleśń się nie wdała. Sama muchołówka jak już wspomniano wchodzi w zimowanie. Zapewnij jej temperaturę 0-10 stopni i ogranicz podlewanie. Wraz ze wzrostem temperatur na wiosnę powinna się wybudzić- zapewne wypuści wtedy pęd kwiatowy. Najlepiej go uciąć i wsadzić go obok. Edytowane 30 Listopada 2016 przez nati Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moof Napisano 30 Listopada 2016 Share Napisano 30 Listopada 2016 Ot usychają przed zimą bo temperatura spada i światła mniej Tak jak koledzy radzą poobcinać by pleśni nie było i umieścić w chłodnym miejscu gdzie nie będzie jednak przemarzała. Trochę światła jej się przyda więc lepiej, by nie była to piwnica i ograniczyć trochę podlewanie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi