Skocz do zawartości

Program do tworzenia filmów.

tracer274

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pytanie jako w temacie tworzenia filmów nie mam doświadczenia dobrze by było gdyby ktoś obeznany w temacie polecił mnie jakiś program do tworzenia filmów. Najlepiej darmowy lub jakiś tańszy w zakupie. Dobrze by program ten umożliwiał pocięcie pliku wideo na mniejsze odcinki, złożenie ich w odpowiedniej kolejności w całość, dodania ścieżki dźwiękowej, wstawienie obrazków w trakcie trwania filmu. No i jeszcze jakieś inne bajery, które umożliwiły by zrobienie poradnika w wersji filmu.

Odnośnik do odpowiedzi

Polecam Videopat video editor dobry program do niedawna był darmowy ostatnio jednak za darmo jest dostępna tylko wersja próbna (możesz na niej jeden film zrobić). Mogę ci też poleć mniej zaawansowany edytor Youtube jest on dostępny online musisz przesłać film (nie musisz go publikować) a następnie dajesz opcje prześlij film i obok jest dostępna opcja edytor filmów YT ma tą przewagę że możesz (bez ryzyka praw autorskich) korzystać z ścieżek dźwiękowych jednak jeśli chcesz pubkikować swoje filmy to w ramach "zapłaty" YT będą puszczać reklamy na twoich filmach (dodatkowo po za programem zarabiania) jednak ta "zapłata się tyczy tylko wykorzystywania ścieżek filmowych i dźwiękowych które YT ci udostępnia w tym programie sama edycja jest darmowa

post-6918-1481604647_thumb.png

Edytowane przez StachuRosja
Odnośnik do odpowiedzi