Maks02 Napisano 30 Marca 2018 Autor Share Napisano 30 Marca 2018 Strasznie nie lubię podpisywać zdjęć a jest ich dużo Drosera adelae w kokosie rozrosła się Drosera prolifera Drosera madagascarensis Drosera intermedia'brasil' Nowy dzbanuszek bongso Nepenthes gymnamphora Nowy dzbanek suratensis W następnym poście bo już nie ma miejsca Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maks02 Napisano 30 Marca 2018 Autor Share Napisano 30 Marca 2018 Ciąg dalszy poprzedniego posta Suratensis P.emarginata i emarginata 'red' . Niedługo okaże się która to która Ventricosa strzela dzbankami N. Petiolata x veitchi Dzbanecznik rośnie sobie zamiast do światła słonecznego to rośnie w kierunku mojego pokoju do świetlówek u.pubescens Mchy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maks02 Napisano 5 Kwietnia 2018 Autor Share Napisano 5 Kwietnia 2018 (edytowane) Nowy i wymarzony od początku N.alata 'Blanco' (Mindanao, philipines ) Moja pulchella (churi,tepui) która też jest moją wymarzoną puszcza po krótkiej aklimatyzacji nowego kielicha D. intermedia'brasil' D.adelae Edytowane 8 Kwietnia 2018 przez Maks02 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maks02 Napisano 2 Maja 2018 Autor Share Napisano 2 Maja 2018 N.glabrata Piękny perystom ventricosa x rhombicaulis N.bongso D.kaieteuranensis D.madagascarensis N.hookeriana Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snopy6992 Napisano 7 Kwietnia 2020 Share Napisano 7 Kwietnia 2020 Cześć, Super terrarium. Będą jeszcze jakieś aktualizacje? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi