Pożeracz Napisano 26 Stycznia 2017 Share Napisano 26 Stycznia 2017 Przez ostatnie dni własnoręcznie robiłem oświetlenie LED. Może i jest amatorskie, ale swoją funkcję spełnia perfekcyjnie. Roślinki muszą odżyć ( po ostatnim nieudanym przesadzaniu ) ale już pojawiają się pierwsze zielone listki . Mam nadzieję że oświetlenie się wam spodoba Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maks02 Napisano 26 Stycznia 2017 Share Napisano 26 Stycznia 2017 Przez ostatnie dni własnoręcznie robiłem oświetlenie LED. Może i jest amatorskie, ale swoją funkcję spełnia perfekcyjnie. Roślinki muszą odżyć ( po ostatnim nieudanym przesadzaniu ) ale już pojawiają się pierwsze zielone listki . Mam nadzieję że oświetlenie się wam spodoba Super,podoba mi się,ile kosztowało jego wykonanie? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pożeracz Napisano 26 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2017 Super,podoba mi się,ile kosztowało jego wykonanie? Wentylator-12zł kabel z wtyczką ok. 15 zł zasilacz ale taki nawet porządny -40zł blacha (perferowana czy jakoś tak )-18 zł paski led RGB 1,5metra- 46zł no i złączki do ledów ( trochę drogo )- 54zł - ale tak się składa że ten element dostałem tak jakby w prezencie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maks02 Napisano 26 Stycznia 2017 Share Napisano 26 Stycznia 2017 No to fajnie,ja też muszę się wziąść w końcu za ledy,ale na razie świetlówki dają rade Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fubu Napisano 30 Stycznia 2017 Share Napisano 30 Stycznia 2017 Dodaj jeszcze zdjęcie od strony ledów. Jakich rozmiarów akwarium oświetlasz? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emdine Napisano 31 Stycznia 2017 Share Napisano 31 Stycznia 2017 Jak na taśmy to bardzo drogo ci to wyszlo Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pożeracz Napisano 4 Lutego 2017 Autor Share Napisano 4 Lutego 2017 Dodaj jeszcze zdjęcie od strony ledów. Jakich rozmiarów akwarium oświetlasz? Proszę bardzo... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi