Pożeracz Napisano 3 Lutego 2017 Share Napisano 3 Lutego 2017 Witam, Potrzebuję pomocy przy uprawie rosiczek bulwiastych. Chcę wiedzieć wszystko co możliwe Pozdrawiam Jakub Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tracer274 Napisano 3 Lutego 2017 Share Napisano 3 Lutego 2017 Witam, Potrzebuję pomocy przy uprawie rosiczek bulwiastych. Chcę wiedzieć wszystko co możliwe Pozdrawiam Jakub Należało by zadać pytanie czy przed założeniem tematu zadałeś sobie chociaż odrobinę trudu, by przeszukać forum w poszukiwaniu informacji na ten temat. Chociaż odrobinę? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cephalotus Napisano 3 Lutego 2017 Share Napisano 3 Lutego 2017 Na forum jest bardzo treściwy temat o hodowli rosiczek bulwiastych, proszę go sobie znaleźć. Wystarczy, że go napisałem, żebym teraz nie musiał go jeszcze serwować każdemu żądnemu wiedzy link na srebrnej tacy. Proszę się odrobinkę natrudzić samemu i go odszukać, a nagrodą będzie obfitość wiedzy. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi