Lukasz_Nepenti Napisano 27 Stycznia 2006 Share Napisano 27 Stycznia 2006 Powalajace zdjecie wykonane przez mieszkanca Sarawak na Borneo http://i22.photobucket.com/albums/b340/rbr...DSC_8900alt.jpg Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pep3k Napisano 27 Stycznia 2006 Share Napisano 27 Stycznia 2006 Mogę o tym jedno tylko powiedzieć..... POWALAJĄCE!!! Takie coś w domu mieć, to dopiero coś pzdr Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosiczka Napisano 28 Stycznia 2006 Share Napisano 28 Stycznia 2006 Po prostu GIGANTOS .Piekny okaz nie ma jak warunki naturalne Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Rybak Napisano 28 Stycznia 2006 Share Napisano 28 Stycznia 2006 zgadzam sie piękny i wielki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rehderi Napisano 28 Stycznia 2006 Share Napisano 28 Stycznia 2006 Bardzo ładny i WIELKI dzbanek . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Husytka Napisano 4 Lutego 2006 Share Napisano 4 Lutego 2006 heh jeszcze kilka latek i ja wam będę przesyłać takie zdjatka ale najpierw muszę zakończyć edukacje w tej mrocznej Polsce Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sardo Napisano 17 Lutego 2006 Share Napisano 17 Lutego 2006 Rozumiem że niedługo będą takie u Was w sprzedaży? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_Nepenti Napisano 17 Lutego 2006 Autor Share Napisano 17 Lutego 2006 Tak, postaramy sie dodac kilka sztuk do cennika w marcu. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamilÓś Napisano 17 Lutego 2006 Share Napisano 17 Lutego 2006 Mam yorka i musze przyznać że ten dzbanek jest większy od niego Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pep3k Napisano 17 Lutego 2006 Share Napisano 17 Lutego 2006 Szkoda, bo chyba w warunkach panujących w Polsce się nie da takich wielkich dzbanków mieć.... :cry: :cry: :cry: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArthasPL Napisano 17 Lutego 2006 Share Napisano 17 Lutego 2006 Na dziko na pewno nie, ale jakby ktoś dysponował odpowiednio wysokimi funduszami, to czego nie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L0rD4rK Napisano 17 Lutego 2006 Share Napisano 17 Lutego 2006 Fajna fotka, ale taka inna gdzieś była na forum (dzbaenecznik przy dziecku) to dzban jak głowa ;] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kwasek Napisano 30 Sierpnia 2006 Share Napisano 30 Sierpnia 2006 kiedyś (ehh) miałem northiane ale mi zwiędła brak skoków temperatóry w nocy ,a kupiłem go na aukcjach nepenti Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happysad Napisano 30 Sierpnia 2006 Share Napisano 30 Sierpnia 2006 Posiada moze ktos tę fotke? Bo link wygasł.. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PunkPrince Napisano 30 Sierpnia 2006 Share Napisano 30 Sierpnia 2006 no fotki niema można prosić o jej aktualizacje ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi