Marcin17 Napisano 7 Lutego 2017 Share Napisano 7 Lutego 2017 Planuję kupić filtr RO. Czy taki będzie wystarczający? https://www.clarias.pl/h2oo-filtr-ro4-75gpd...em-p-29736.html Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maks02 Napisano 7 Lutego 2017 Share Napisano 7 Lutego 2017 Tak,taki będzie dobry. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zeratul Napisano 7 Lutego 2017 Share Napisano 7 Lutego 2017 Też uważam, że wystarczy tylko, że nie ma w nim baniaka, ale to można inaczej rozwiązać. Z tą wydajnością to raczej przesadzili bo to dużo zależy od ciśnienia (im bliżej parteru mieszkasz tym lepiej), chyba, że masz pompę podnoszącą ciśnienie w rurach. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin17 Napisano 7 Lutego 2017 Autor Share Napisano 7 Lutego 2017 (edytowane) Baniak mam wlasny, cisnienie na pewno bedzie wystarczajace. Jeszcze takie szybkie pytanie - czemu data tego postu to 13.33, a jest 11.35? W ustawieniach strefy mam +1 Edytowane 7 Lutego 2017 przez Marcin17 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maks02 Napisano 7 Lutego 2017 Share Napisano 7 Lutego 2017 Baniak mam wlasny, cisnienie na pewno bedzie wystarczajace. Jeszcze takie szybkie pytanie - czemu data tego postu to 13.33, a jest 11.35? W ustawieniach strefy mam +1 Nie wiem ale na całym forum jest 1 godzina do przodu (przynajmniej u mnie) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
natalia.t Napisano 7 Lutego 2017 Share Napisano 7 Lutego 2017 (edytowane) Hyc hyc. U mnie godzina się zgadza. Edytowane 7 Lutego 2017 przez natalia.t Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomyyy Napisano 24 Sierpnia 2017 Share Napisano 24 Sierpnia 2017 Można prosić dokładny model filtra też jestem zmuszony do zakupienia ,a link jest już nie aktywny Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi