luki174 Napisano 21 Lutego 2017 Share Napisano 21 Lutego 2017 Cześć Mam co Was pytanko i prośbę o pomoc Dziś u swojej Cuneifli zauważyłem, że z doniczki wychodzą jej korzonki? Czy tak może być, czy też coś innego? I teraz pytanie, przesadzać, obciąć, czy zostawić? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maks02 Napisano 21 Lutego 2017 Share Napisano 21 Lutego 2017 Skubany gruby jest Przesadź żeby nie stał w wodzie(chyba że to nie kożeń rosiczki) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janocix Napisano 21 Lutego 2017 Share Napisano 21 Lutego 2017 Poczytaj trochę o hodowli tej rosiczki, ona wymaga wysokiej doniczki bo ma długaśne korzenie Ja bym przesadził z bryłą korzeniową. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luki174 Napisano 21 Lutego 2017 Autor Share Napisano 21 Lutego 2017 Rozumiem. Nie przesadzalem jej jeszcze odkąd ja dostałem, tj. od lipca/sierpnia Jutro poszukam wyższej doniczki w domu i zrobię, jak napisałeś Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi