zupelnie_zielona Napisano 22 Lutego 2017 Share Napisano 22 Lutego 2017 (edytowane) Może komuś się przyda... Jeśli film się nie odtwarza to jest link nad filmem. Edytowane 22 Lutego 2017 przez zupelnie_zielona Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bookhar Napisano 22 Lutego 2017 Share Napisano 22 Lutego 2017 Ile Żanetko zainwestowałaś? A pazurki super:D. Niech świeci jak najdłużej Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zupelnie_zielona Napisano 22 Lutego 2017 Autor Share Napisano 22 Lutego 2017 Ile Żanetko zainwestowałaś? A pazurki super:D. Niech świeci jak najdłużej 80 zł (z przesyłkami) Dziękuję Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maks02 Napisano 22 Lutego 2017 Share Napisano 22 Lutego 2017 No to jak masz już led'y to wypadało by kupić jeszcze jakieś roślinki do nich Poradnik fajny,ale ja bym inaczej nóżki zamontował i zamiast taśmy izol.użył bym rurki termokurczliwej Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zupelnie_zielona Napisano 22 Lutego 2017 Autor Share Napisano 22 Lutego 2017 No to jak masz już led'y to wypadało by kupić jeszcze jakieś roślinki do nich Poradnik fajny,ale ja bym inaczej nóżki zamontował i zamiast taśmy izol.użył bym rurki termokurczliwej Mam pod Ledami już tyle doniczek, że miejsca zaczyna brakować, ale wiadomo, kupię bo cefalek mi padł zimą Taśma izolacyjna bo chciałam jak najprościej. A co do nóżek to jak byś je zamontował? Może się przyda na przyszłość Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maks02 Napisano 22 Lutego 2017 Share Napisano 22 Lutego 2017 Mam pod Ledami już tyle doniczek, że miejsca zaczyna brakować, ale wiadomo, kupię bo cefalek mi padł zimą Taśma izolacyjna bo chciałam jak najprościej. A co do nóżek to jak byś je zamontował? Może się przyda na przyszłość [*] Nóżki bym przykręcił na śrubki.A co do roślin to jakie tam trzymasz? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro7979 Napisano 22 Lutego 2017 Share Napisano 22 Lutego 2017 Daj znać, jak się sprawdzi. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zupelnie_zielona Napisano 22 Lutego 2017 Autor Share Napisano 22 Lutego 2017 [*] Nóżki bym przykręcił na śrubki.A co do roślin to jakie tam trzymasz? Kilka Dionaea muscipula 'Louchapates', 'Sawtooth' i 'Royal Red', 2 Pinguicula ehlersiae, 1 Drosera capensis 'All Red' i multum małych All redów. Daj znać, jak się sprawdzi. Koniecznie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bookhar Napisano 22 Lutego 2017 Share Napisano 22 Lutego 2017 Nio cena jak najbardziej okay Cefalka pewnie zimowałaś? Ja mojego młodego nie zimowałem i rośnie dosyć fajnie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zupelnie_zielona Napisano 22 Lutego 2017 Autor Share Napisano 22 Lutego 2017 Nio cena jak najbardziej okay Cefalka pewnie zimowałaś? Ja mojego młodego nie zimowałem i rośnie dosyć fajnie Zimowałam... Był duży to myślałam- spróbuję. Nie wyszło Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nati Napisano 23 Lutego 2017 Share Napisano 23 Lutego 2017 Ale masz fajnie że brat Ci pomógł zrobić oświetlenie. Też bym sobie zrobiła takie ale brak mi lutownicy i wiedzy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alexx3 Napisano 23 Lutego 2017 Share Napisano 23 Lutego 2017 Trzeba znaleźć kogoś znajomego kto ma lutownice i ci zrobi A taśmy nie są tak trudne do lutowania, gorzej jest z power led, choć i tak powinno dać radę. Ja wynajęłam tatę do zrobienia, ale wyszło że większość ja zlutowałam (pierwszy raz w życiu XD ) i działają. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luki174 Napisano 23 Lutego 2017 Share Napisano 23 Lutego 2017 Są tez takie szybkozlaczki dla taśm led i w sumie wtedy i bez lutowania się obejdzie Zamiast obcinać końcówkę od zasilacza, można zakupić za ok. 2-3zł. taka przejściówkę, w ktora wpina się końcówkę od niega, a z drugiej strony są miejsca na + oraz - Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zupelnie_zielona Napisano 23 Lutego 2017 Autor Share Napisano 23 Lutego 2017 Ja sama też bym tego nie ogarnęła, a brat ma tylko 14 lat, wspólnymi siłami poszło Oj Łuki, Łuki, teraz mi to mówisz? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luki174 Napisano 23 Lutego 2017 Share Napisano 23 Lutego 2017 (edytowane) Hmmm, a zapytać to nie łaska? Edytowane 23 Lutego 2017 przez luki174 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi