Maks02 Napisano 23 Lutego 2017 Share Napisano 23 Lutego 2017 Hmmm, a zapytać to nie laska? Pytanie i laska to 2 inne żeczy XD Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luki174 Napisano 23 Lutego 2017 Share Napisano 23 Lutego 2017 Maks, słownik Ale i tak ten, kto chciał zrozumieć sens, to myślę, ze zrozumiał Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luki174 Napisano 23 Lutego 2017 Share Napisano 23 Lutego 2017 Pytanie i laska to 2 inne żeczy XD Ale Ty, to na j.polski mógłbyś chodzić Bo to "ŻECZY".... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maks02 Napisano 23 Lutego 2017 Share Napisano 23 Lutego 2017 Chodziło mi o laskę taką jaką mają dziadki. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zupelnie_zielona Napisano 18 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 18 Kwietnia 2017 Przybywam z informacją dotyczącą oświetlenia, a mianowicie jak się sprawuje. Pomyślałam, że najlepszym sposobem na zobrazowanie efektów są zdj porównawcze. Ale zanim to, kilka słów ode mnie Sprawdza się świetnie, szczególnie muchołówki rosną jak na drożdżach Dodatkowym plusem jest światło które oświetla mi cały pokój a jest naprawdę duży... Ma przyjemne białe światło. Lampa na suficie odeszła w niepamięć Na zdjęciach z lewej strony rośliny bez oświetlenia (dwie rosiczki wręcz umierające - niezidentyfikowane - dziś są w stadium pędów kwiatowych ), a z drugiej strony rośliny po nie całych dwóch miesiącach pod oświetleniem. Pułapki z bliska Wstawiam zdj rezultatów już teraz, bo pogoda już coraz ładniejsza, a chodzi tu o efekty jakie daje oświetlenie a nie słońce Przepraszam za powtórzenia "oświetlenie/światło" itp. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bookhar Napisano 18 Kwietnia 2017 Share Napisano 18 Kwietnia 2017 Czyli barwa światła się sprawdza jak widzę Greeny Pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zupelnie_zielona Napisano 18 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 18 Kwietnia 2017 Czyli barwa światła się sprawdza jak widzę Greeny Pozdrawiam Zgadza się Dziękuję za polecenie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi