Gość SebaD Napisano 23 Marca 2017 Share Napisano 23 Marca 2017 Witam. W zeszłym roku stałem się posiadaczem muchołówki. Rosła fajnie, ale jak zimowała i zaczęła czernieć, to nie doczytałem dobrze wskazówek hodowli, myślałem, że gnije i pousuwałem wszystkie liście W zimie dałem kwiatek sąsiadce do opieki. Ostatnio odebrałem go od niej - a tu cebula (!) Co to jest? Czy to muchołówka tak rośnie? Czy to jakiś chwast? Czy sąsiadka uznała, że roślinka zginęła i nasadziła co innego? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
allgreen Napisano 23 Marca 2017 Share Napisano 23 Marca 2017 sąsiadka uznała że brakuje Tobie w domu szczypiorku do kanapek :D taka sąsiadka to skarb Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kate Napisano 23 Marca 2017 Share Napisano 23 Marca 2017 Nie no boskie po prostu Może po prostu zapytaj sąsiadkę co tam wsadziła Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zeratul Napisano 23 Marca 2017 Share Napisano 23 Marca 2017 Z całą pewnością to nie jest muchołówka, ale ja bym zostawił i zobaczył co z tego wyrośnie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wksek Napisano 24 Marca 2017 Share Napisano 24 Marca 2017 W tej fazie przypomina trochę żonkila Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ptaah Napisano 24 Marca 2017 Share Napisano 24 Marca 2017 Krokus? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
natalia.t Napisano 24 Marca 2017 Share Napisano 24 Marca 2017 Hahaha, "Kurcze, zepsułam mu roślinkę. Zasadzę cebulę, może nie zauważy". Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kate Napisano 24 Marca 2017 Share Napisano 24 Marca 2017 Kobitka dostała ziemię i coś zdechłego wg niej do podlewania to postanowiła zrobić niespodziankę i kochanemu sąsiadowi posadziła ładnego powiedzmy krokusika do doniczki Skarb nie sąsiadka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igor99 Napisano 3 Maja 2017 Share Napisano 3 Maja 2017 to nie jest muchołówka wygląda jak szczypiorek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drapieżnik2000 Napisano 3 Maja 2017 Share Napisano 3 Maja 2017 Wygląda jak hybryda muchołówki i krokusa tylko nie wsadzaj palucha, bo użre Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igor99 Napisano 3 Maja 2017 Share Napisano 3 Maja 2017 Wygląda jak hybryda muchołówki i krokusa tylko nie wsadzaj palucha, bo użre A jak by wymoczyć ją w cysterydach? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi