tracer274 Napisano 27 Marca 2017 Share Napisano 27 Marca 2017 Proszę wrzucać zdjęcia sukulentów, które chce się zidentyfikować. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pożeracz Napisano 8 Kwietnia 2017 Share Napisano 8 Kwietnia 2017 Na internecie znalazłem takie zdjęcie i chciałbym wiedzieć co to za roślina rośnie wokół tej rosiczki. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poll Napisano 8 Kwietnia 2017 Share Napisano 8 Kwietnia 2017 (edytowane) Donatia fascicularis A rosiczka to Drosera uniflora Edytowane 8 Kwietnia 2017 przez Poll Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zeratul Napisano 8 Kwietnia 2017 Share Napisano 8 Kwietnia 2017 Kto wie jaki to gatunek ? Ze wstępnych ustaleń znalazłem, że to coś z rodziny Echinopsis ale nic więcej nie umiem ustalić. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
you-know Napisano 8 Kwietnia 2017 Share Napisano 8 Kwietnia 2017 Echinopsis multiplex Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
allgreen Napisano 24 Kwietnia 2017 Share Napisano 24 Kwietnia 2017 Proszę o identyfikację. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ptaah Napisano 24 Kwietnia 2017 Share Napisano 24 Kwietnia 2017 Najbliżej temu do Haworthia limifolia w mojej opinii. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
allgreen Napisano 24 Kwietnia 2017 Share Napisano 24 Kwietnia 2017 Ok, dziękuję Tak właśnie podejrzewałem, że jakaś Haworsja, ale nie wiedziałem jaka. Tak więc na razie ją sobie oznaczę jako Haworthia limifolia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bossan Napisano 15 Czerwca 2017 Share Napisano 15 Czerwca 2017 Witam, roślina stoi u mnie parę lat z sadzonki liściowej. W końcu zachciało jej się zakwitnąć, tylko nie mam pojęcia co to jest Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
you-know Napisano 15 Czerwca 2017 Share Napisano 15 Czerwca 2017 Disocactus (Epiphyllum) ackermanii Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thori Napisano 23 Lipca 2017 Share Napisano 23 Lipca 2017 Mam 3 sukulenty i niestety nie wiem co to. W markecie nie podpisali doniczek 1. 2. 3. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StachuRosja Napisano 24 Lipca 2017 Share Napisano 24 Lipca 2017 1. crassula hobbit 3. Prawdopodobnie Aloes ościsty Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thori Napisano 24 Lipca 2017 Share Napisano 24 Lipca 2017 Dziękuję A ten 2 - nie będzie to przypadkiem Haworthia? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StachuRosja Napisano 24 Lipca 2017 Share Napisano 24 Lipca 2017 Możliwe ale nie hoduję haworthi Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darro Napisano 27 Września 2020 Share Napisano 27 Września 2020 Witam. Mam tego kaktusa od małej sadzonki ale nazwa gdzieś zaginęła Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi