Barteg2111 Napisano 31 Marca 2017 Share Napisano 31 Marca 2017 Witam. Niedawno przyszły do mnie nasiona z Chin na mocholowke (dodałem ich zdjęcia). Kilka dni temu zobaczyłem ze nasiona wschodzą, jednak nie wyglada mi to na muchołówkę. Oczywiście mogę sie mylić bo dopiero zaczynam z roślinami owadożernymi wiec proszę o pomoc ! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zawadiak Napisano 31 Marca 2017 Share Napisano 31 Marca 2017 Niestety to nie są siewki muchołówki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
glencore Napisano 2 Kwietnia 2017 Share Napisano 2 Kwietnia 2017 Zapewne kosztowały kilka centów za setki nasionek. To na 100% nie muchołówka, mało który dostawca nasion a chin wysyła nasiona które sprzedaje. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zupelnie_zielona Napisano 3 Kwietnia 2017 Share Napisano 3 Kwietnia 2017 Tu sobie poczytaj : czy to muchołówka? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi