Barteg2111 Napisano 1 Kwietnia 2017 Share Napisano 1 Kwietnia 2017 Witam. Dopiero zaczynam przygodę z roślinami owadożernymi i chciałbym sie zapytać czy ta aukcja: http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=6769091274 Jest wiarygodna. Szukam czegoś dobrego na początek Pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maks02 Napisano 1 Kwietnia 2017 Share Napisano 1 Kwietnia 2017 Kup nasiona tu na forum albo w sklepach internetowych spacjalizujących się w tym. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarobest Napisano 1 Kwietnia 2017 Share Napisano 1 Kwietnia 2017 (edytowane) Na allegro wystawiają również niektórzy użytkownicy tego forum, z tego co zauważyłem, i można tam kupić dobre nasiona. Więc nie trzeba omijać tego serwisu . Edytowane 1 Kwietnia 2017 przez czarobest Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alexx3 Napisano 1 Kwietnia 2017 Share Napisano 1 Kwietnia 2017 Na początek polecam dorosłe roślinki, zanim z nasion urosną to duzo czasu minie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fajny09 Napisano 1 Kwietnia 2017 Share Napisano 1 Kwietnia 2017 Ja kupiłem nasionka na allegro i muchówka wykiełkowała mi w 8 dni. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maks02 Napisano 1 Kwietnia 2017 Share Napisano 1 Kwietnia 2017 Na allegro wystawiają również niektórzy użytkownicy tego forum, z tego co zauważyłem, i można tam kupić dobre nasiona. Więc nie trzeba omijać tego serwisu . To jak Barteg211 napisze oferte tu na forum to ci użytkownicy z forum co mają również konto allegro napiszą do niego,a pozwoli to wyeliminować fałszywych ofert których na allegro jest dużo. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cephalotus Napisano 2 Kwietnia 2017 Share Napisano 2 Kwietnia 2017 Nie jest to dobry zestaw dla osoby początkującej. Poczytaj o tych roślinach i ich wymaganiach, a zrozumiesz dlaczego. Opisy znajdziesz na forum w dziale opisy. D. spatulata jest jedynym gatunkiem, który z tego zestawu poleciłbym początkującym, bo cały rok może rosnąć na południowym parapecie z wodą w podstawce i tyle. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi