Skocz do zawartości

Szukam chłopaka! :P

adivip125

Rekomendowane odpowiedzi

Hej!

Ostatnio podczas porządków zaskoczony zauważyłem, że dochowałem się pierwszego kwitnącego dzbanecznika - Nepenthes ventricosa:

post-5215-1491766153_thumb.png

post-5215-1491766138_thumb.png

Rozpoznanie płci - dziewczynka! W związku z tym, może jest wśród Was ktoś, komu akurat kwitnie chłopak lub posiada pyłek dzbanka? Jeśli tak, chętnie podejmę się próby rozmnożenia. Jeśli coś z tego wyjdzie, podzielę się z dawcą pyłku uzyskanymi nasionami 50:50.

Pozdrawiam!

Edytowane przez adivip125
Odnośnik do odpowiedzi

Hej!

Ostatnio podczas porządków zaskoczony zauważyłem, że dochowałem się pierwszego kwitnącego dzbanecznika - Nepenthes ventricosa:

post-5215-1491766153_thumb.png

post-5215-1491766138_thumb.png

Rozpoznanie płci - dziewczynka! W związku z tym, może jest wśród Was ktoś, komu akurat kwitnie chłopak lub posiada pyłek dzbanka? Jeśli tak, chętnie podejmę się próby rozmnożenia. Jeśli coś z tego wyjdzie, podzielę się z dawcą pyłku uzyskanymi nasionami 50:50.

Pozdrawiam!

Adrian, ja akurat, po raz pierwszy mam taki problem, że zaczęły mi kwitnąć prawie same dziewczyny wacko chłopaka mam co prawda jednego, aristolochioides x ventricosa - połączenie może nie wygląda zbyt spektakularnie, biorąc pod uwagę, że jest to ventricosa, ale w razie czego, jest gotowy :rotfl:

Odnośnik do odpowiedzi